RS Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 siemanko mam plyte k7s5a sciagnolem najnowszego speedfana 4.05 i nieudaje mi sie nim spowolnic wentylatora n aprocku, na tej plycie sie nieda?, a jezeli powinno dzialac to prosze o wskazowki 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 siemanko mam plyte k7s5a sciagnolem najnowszego speedfana 4.05 i nieudaje mi sie nim spowolnic wentylatora n aprocku, na tej plycie sie nieda?, a jezeli powinno dzialac to prosze o wskazowki 8) hmm mam ten sam problem na moim solteku. Temp. pokazuje, niby wszystko oki, ale rpm sie nie da zmienic, (jak ktos wie dlaczego, tudziez zna inny program , to niech da znac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1488 Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 heh. U mnie też nie działa ta funkcja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 U mnie tez nie, a polecali mi ten program. Mam tylko temperature i nic nie moge zmienic. Jak ktos ma pomysl to niech da znac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Jak nie dziala tzn ze plyta nie jest obslugiwana i raczej nic sie nie zrobi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 siemanko mam plyte k7s5a sciagnolem najnowszego speedfana 4.05 i nieudaje mi sie nim spowolnic wentylatora n aprocku, na tej plycie sie nieda?, a jezeli powinno dzialac to prosze o wskazowki 8) jak chcesh spowolnic wiatrak to pobaw sie kabelkami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek3 Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 U mnie działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Wszystko zalezy od tego jak producent zaimplementowal obsluge ukladu monitorujacego. Co mniej leniwi podlaczyli wszystko - i wtedy dziala w SpeedFanie wszystko.. Niestety Soltek np nie podlaczyl wszystkiego (bo uklad zastosowany jest obslugiwany przez SpeedFan'a bezproblemowo - logika jest dobrze zaimplementowana- tak pisze na stronie www) i dzieki temu nie moge regulowac obrotow :( Ale z tego co widze to wiekszosc producentow plyt jest leniwa :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Mi się udało za pierwszym razem, bez rzadnych problemów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Mi się udało za pierwszym razem, bez rzadnych problemów :)Przeczytaj post wyzej to sie dowiesz ze nie tobie sie udalo tylko producent twojej plyty stanal na wysokosci zadania :P :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczak_PL Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 No ja mam k7s5a i bryndza nic nie działa ... a niby ta nowa wersja obsługuje k7s5a ale jakos chyba to jest sciema.... no nic bede sie meczył chyba kabelkami bo mam wiatrak 6000 obr i juz dostaje normalnie swira tak to chyczy jak jakis odrzutowiec na starcie! :lol: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...