860lacov Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Kiedy miałem zainstalowanego windowsa 98 wszystko było ok. Jak zainstalowałem WinXpPro to filmy zaczęły mi co jakiś czas przyspieszać(na tych samych kodekach, u brata zainstalowałem te same i jest ok). Próbowałem ffdshow i nic. Sprzęt mam chyba wystarczający - Athlon 2000, dysk 80GB 7200, no i kilka innych rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Kiedys byly poruszane podobne tematy. Czy nie chodzilo wtedy o chipset NForce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 chyba nie bo mam VIA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...