grzegrz Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 No to looz :) z wentylem nie bedzie problemu, mam troche tego na składzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 http://www.antcomputers.com.pl/index2.php?...674&menu_key=w5 Cos brakuje mi tego dopisku GTF, ale tak wyglada ta zasiłka o ile sie nie myle??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 To nie jest gtf, tylko pn albo pf, który jak za tą cenę będzie chyba jeszcze lepszy. Tutaj teścik. A gtf wygląda tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 byłem u nich w sklepie i rozmawiałem ze sprzedawcą, cos maja fotografie kopniete na stronie. Jutro przyjedzie do mnie Modecom 350 GTF za 99zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 350pn(pf) ma mocniejsza 5 za to gtf 12 ma troszke mocniejsza :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardukpl Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 fortron testowano cichy ;) 1387134[/snapback] moge prosic linka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 (edytowane) Powiedzicie ktore napiecie +5V to jest to wazne, bo mi sie wydaje ze to po prawej bo jest ciagle okolo 4.81V, a to po lewej spada nawet do 2V, ale sredio jest okolo 4.5V do 5.5V A mam tagana 380W Edytowane 15 Kwietnia 2005 przez crash_zero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 człowieku daj sobie spokuj z tym speedfanem, zmierz to miernikiem. U mnie speedfan ma takie odchyły na lini 12v ze juz kompa nie powinno być Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_mm$[mm]_ Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 hi mam pytanko mam zasilke jak w podpisie i kiedys normlanie jak krecilem itd to 12 v bylo powyzej np 12.3 cos takiego a ostatnio tak sie porobilo ze jest 11.7 czy to dobrze i czy nie wpywa to na stabilnosc?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_mm$[mm]_ Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 (edytowane) ehh widze ze cos sie wali na forum wiec napisze moj config abit nf7-s amd athlon 2500mp 216@11 radeon 9550 vguru abit a zasilka toppower 400, 2x512 geil ultra -x, wd caviar 160gb sata Edytowane 16 Kwietnia 2005 przez _mm$[mm]_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Jak sie domyslam, to nawet nie mierzyles napiec miernikiem, tylko odczyt z biosu, ewentualnie MBM, tak? Jesli tak, to wyjdz i wroc, kiedy uzyjesz miernika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_mm$[mm]_ Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 wiem ze zapewne klamie winbond ale chodzi mi o to ze przez okolo miecha pokazywal takie normalne wedlug mnie a potem ponizej 12 zaczelo spadac hyba by sie nie partolil tak bardzo odczyt z winbonda sam z siebie;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Poleccie jakis miernik bo sie na tym trochu nie znam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Przejdz do AGD-RTV i sie zapytaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Macie tu jakis temat i napieciach albo FAQ?? Bo nawet jak kupie to nie bede wiedzial jak zmierzyc :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 było gdzies pokazane mierzenie, ale chyba tylko na abicie nf 7 - poszukaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eclip Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 (edytowane) Macie tu jakis temat i napieciach albo FAQ?? Bo nawet jak kupie to nie bede wiedzial jak zmierzyc :( 1392367[/snapback] http://www.neotec.pl/page.php?id=11 Ja kupiłem ten http://www.allegro.pl/show_item.php?item=47232815 Kupiłem 12 za pobraniem a 14 już miałem. Pozdrawiam. Edytowane 17 Kwietnia 2005 przez eclip Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 (edytowane) THX !! Zamowione [Hakerek2] Czy tym moge mierzyc tez inne podzzespoly? Procek albo cus?? update. hehehehehe patrzac na komentarze tego goscia to nie wiem czy kupywac u niego i zostac o[ciach!]ym jak pozostale 222 osoby :( Doszlo do ciebie to cos? Edytowane 17 Kwietnia 2005 przez crash_zero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 mam identyczny multimetr Czy tym moge mierzyc tez inne podzzespoly? Procek albo cus??tak temperatury(choć nie zwrociłem uwagi czy koles daje do niego termistor), napięcia - czyli wszystko :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 jak ktosz szuka fajnego i taniego zasilacza to to sa calkiem dobre zasilki fsp http://allegro.pl/show_item.php?item=48429615 hiper http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=15784 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 jak ktosz szuka fajnego i taniego zasilacza to to sa calkiem dobre zasilki fsp 1401139[/snapback] Na tego gościa z allegro to ja bym uważał, ma niepoprawne dane adresowe :\ (sprawdzałem). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 (edytowane) Na tego gościa z allegro to ja bym uważał, ma niepoprawne dane adresowe :\ (sprawdzałem). 1401203[/snapback] tez mi sie cos wydaje ze to moze byc walek~~ sprzedawal nagrywarki i dostal dopiero pozytywa za 1;) z tego co widze lancer tez bral 1 odniego Edytowane 20 Kwietnia 2005 przez Amd_Powered Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEILTNH Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Witam ponownie ma ktos moze zasilacz Ultra X-Connect 500-Watt ATX Dual 80mm Fan Titanium-Color UV Clear Sides Modular Power Supply ?? albo co mozecie o nim wiecej powiedziec , ma ktos jakies problemy , itp , itd ??? bede go mial do 300 zl wiec za te pieniadze chyba ciezko o lepszy, prawda ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 (edytowane) Kilka stron wczesniej ja sie spytalem o X-Connect'a, wiec poszukaj. edit http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...dpost&p=1327026 Edytowane 21 Kwietnia 2005 przez fipa15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Dajcie jeszcze jakas pomoc do mierzenia bo dalej nie jaze jak sie tym poslugiwac. P.S. Tam mam oznaczenia temperatury i glosnosci, czy tez moge je mierzyc?? A chodiz tu oczywiscie o miernik, ktory zamowilem u elktroland Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEILTNH Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 @ fipa 15 no fakt ze tam pytales , ale nikt za wiele tam nie powiedzial wiec ponawiam watek , moze bede mial szczescie i ktos mi odpowie na moje pytania ( 2 posty wyzej :P ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Macie maly tescic kojego Tagana380W Napiecia mierzylem przez wtyczke zasilajaca ATA [5V & 12V], oraz SATA [3.3V] Biosik & windows. 3,3V -->> 3.38V 5V -->> 5.12V 12V -->> 12.08V Winamp & strona tweaka 3.3V -->> 3.38V 5V -->> 5.13V 12V -->> 12.09V Defragmentacja dysku & WinAmp & Prime95 & 3dmark2005 3.3V -->> 3.38V 5V -->> 5.13V 12V -->> 12.05V / 12.08V Defragmentacja dysku & WinAmp & Prime95 & 3dmark2005 [tu juz 3dmark zaczal pokazywac co potradi [1-5FPS :D <<-- niezle zawalilem pamiec] 3.3V -->> 3.39V 5V -->> 5.12V 12V -->> 12.08 / 12.11V Mam nadzieje ze sa to dobre napiecie, napiecia jak jest podane w mierniu moga sie nie zgadzac w 0.03% czyli zamiast np. 12.8 moze byc 12.11 lub 12.5. Duza roznica to raczej nie jest. W mierniku mam opcje do mierzenia temp. ale nie wiem jak sie nim poslugiwac, , chcialbym tez zmierzyc pamieci, karte i procka, ,jak u nich z napieciami. Pomozcie. To jest miernik http://allegro.pl/show_item.php?item=47232815 Pozdro i prosze o mala pomoc przy moich pozostalych problemach :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Dajcie jeszcze jakas pomoc do mierzenia bo dalej nie jaze jak sie tym poslugiwac. P.S. Tam mam oznaczenia temperatury i glosnosci, czy tez moge je mierzyc?? A chodiz tu oczywiscie o miernik, ktory zamowilem u elktroland 1402710[/snapback] tu masz wszystko opisane http://www.neotec.pl/page.php?id=11 najlepiej najpierw wyciagnij plyte... no chyba ze masz wielka bude Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Te to ja juz pomierzylem, zobacz ostatni post :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojpecet Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 A co powiecie na Topower'a 450W P5 Titanium? Znajomy chce złożyć zestaw (całkiem niezły :wink: ) i pytał się mnie, co sądze o tej zasiłce. Myśle że można się nią zainteresować, ale chciałbym znać wasze zdanie. Jeśli chodzi o kompa, to będzie to AMD64 3.0 (s939), 2xGeForce6800 (nie wiem dokladnie jaki). 3HDD (z tego 2 na raidzie), napęd optyczny(może 2), + SB Audigy2 ZS, karta TV, sieciowka Wi-Fi, 1GB RAM, no i troche prądu w zapasie :) Myślicie ze ten Topower da sobie rady? Zależy też na ciszy, bo komp raczej bedzie czasami chodził w nocy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...