phranzee Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 http://www.proline.com.pl/shop.php?id=shop...rodukty&x=0&y=0 nie widzialem jeszcze tego info na forum ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 :lol: załozyles 3 temat, kiepski wzrok 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 hmmmm mooze, nie widzialem :P jak sie nawinie siakis moderator to prosze wywalic :) taaaa, teraz widze topic na drugiej stronie, jakims cudem go nie zauwazylem :P mea culpa :oops: :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Byłem dzisiaj oddać katody (recenzja już jest u Liska i niebawem trafi na serwr :) ) i już oglądałem te bloczki i chłodniczki :D Powiem tak: Szczęka opada 8O :D A do tego jest jeszcze peltier 226W i inne bajerki - poprostu miodzik :!: :twisted: Tylko te ceny :cry: Aha! Zapomniałem dodać - może niedługo uda się takie bloczki i chłodnice załatwić na test :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Zakupy zrobione juz wczoraj wieczorem (jak tylko pojawilo sie w ofercie) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 A co zamówiłeś? Zresztą co by to nie było, to będziesz zadowolony :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 hehe... moja szczeka to juz dawno opadla i lezy od paru tygodni :) arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Zakupy zrobione juz wczoraj wieczorem (jak tylko pojawilo sie w ofercie) :)Cholera jasna ja tylko się oblizywałem po 12 :) Muszę wygrać w lotka, albo skończyć wc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 To co niezbedne: Green UV Die-Lite i Water Wetter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 jutro zostawiam 900zl w proline - WC incoooming !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczur Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Sczerze mówiąć to myślałem ze wyższe ceny będą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Ja z kolei miałem nadzieję, że niższe, ale dobiły mnie różnice kursowe dolca, i 9% cła :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 a co daje Water Wetter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Masz napisane na stronie DD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Tak naprawde to sam nie lubie takiego gadania, ale popatrzcie: 1. Blok Na male jadro osobiscie bralbym nie Maze-4 250 PLN ale CFD za 150 PLN. Rozumiem jesli ktos ma tec'a. 2. Chlodnica Black Ice Pro 285-299 PLN bardzo podobna do Kadeta. Wiadomo, ze nie bedzie ona tak super wygladala, ale po tym co pokazal "arthx" to chyba nawet lepiej samemu zadbac o wyglad. Black Ice Extreme 2 579 PLN - mozemy kupowac nowki ze sklepu. Nagrzewnica od Zuka/Lublina bedzie o polow wieksza i jakies 5-6 razy tansza. Oczywiscie DD to DD, choc mysle, ze czesc ludzi podnieca sie, bo to z USA. Chlodniczki maja faktycznie ladne, super obudowane, ale ceny tez sa rodem z USA : 3. Tygon Cena bardzo wysoka (wiem, jaka jest u iportera), ale rozumiem kupujacych, bo tygon jest najlepszy. Moze to brazowe goowno z rdzewiejacego przylacza nie bedzie sie czepialo wew. scianek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Tak naprawde to sam nie lubie takiego gadania, ale popatrzcie: 1. Blok Na male jadro osobiscie bralbym nie Maze-4 250 PLN ale CFD za 150 PLN. Rozumiem jesli ktos ma tec'a. 2. Chlodnica Black Ice Pro 285-299 PLN bardzo podobna do Kadeta. Wiadomo, ze nie bedzie ona tak super wygladala, ale po tym co pokazal "arthx" to chyba nawet lepiej samemu zadbac o wyglad. Black Ice Extreme 2 579 PLN - mozemy kupowac nowki ze sklepu. Nagrzewnica od Zuka/Lublina bedzie o polow wieksza i jakies 5-6 razy tansza. Oczywiscie DD to DD, choc mysle, ze czesc ludzi podnieca sie, bo to z USA. Chlodniczki maja faktycznie ladne, super obudowane, ale ceny tez sa rodem z USA : 3. Tygon Cena bardzo wysoka (wiem, jaka jest u iportera), ale rozumiem kupujacych, bo tygon jest najlepszy. Moze to brazowe goowno z rdzewiejacego przylacza nie bedzie sie czepialo wew. scianek. Ja Maze4 łyknąłem za 199 :lol: nie 250 ;) Skąd tę cenę wziąłeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 a co daje Water Wetter "Zapobiega osadzaniu się kamienia na wężach Dwukrotnie obniża napięcie powierzchniowe wody Dostępny w formie butelki 360ml Zwiększa przewodnictwo cieplne Zapewnia długotrwałą ochronę przed korozją, dla całego układu Czyści i konserwuję pompę wodną Zapobiega powstawaniu piany w układzie" Tłumaczenie ze strony producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Tutaj szczegolnie wazne sa punkty 2i 4. Jesli chodzi o inhibitor to moze niedlugo pojawi sie bardzo dobry i polski (rowniez czyt. tanszy) odpowiednik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 lukas a jak sie ma nazywać a to chyba sie skucze na to do wody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 hmmm tygon mnie świeżbi tylko jest problem z podaniem wymiarów w mm bo nie każdy bedzie wiedział o co biega w calach po za tym wolałbym aby były podane wymiary wew i zew żeby można było dopasować to do odpowiedniej szybkozłączki a tak wogóle to fajnie że to we wrocku :) robi się nam małe zagłębie modersko-wodnochłodnicze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Nazywa sie "super-hiper totalny WC-oczyszczacz do wszystkiego czego tylko chcesz". Moze bedzie w ofercie. Podam w swoim czasie. BTW to wlasnie go testuje i syf z rurek (prawdopodobnie miedz) schodzi pieknie. Nic nie pisze, ze reaguje z cyna, ale warto sprawdzic (szkoda, ze musze na sobie). Tygon 12/16 (tygon w wersji standartowej, bo rodzai jest duzo i problem, zeby wybrac jakis najlepszy do warunkow WC) kosztuje znacznie mniej niz 60 PLN. Wszystko zalezy od materialu - mysle, ze ten z DD tez jest jakis podstawowy. W ofercie jednego ze sklepow najwczesniej za 2 tygodnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 heh jakiego sklepu co do czyszczenia mam jeden sprawdzony środek i narazie nic lepszego nie widziałem nie regaguje z cyną widać że działa bardzo dobre idealnie rozpuszcza kamień i nie niszczy nagrzewnicy kosztuje 7zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Nazywa sie "super-hiper totalny WC-oczyszczacz do wszystkiego czego tylko chcesz". Moze bedzie w ofercie. Podam w swoim czasie. BTW to wlasnie go testuje i syf z rurek (prawdopodobnie miedz) schodzi pieknie. Nic nie pisze, ze reaguje z cyna, ale warto sprawdzic (szkoda, ze musze na sobie). Tygon 12/16 (tygon w wersji standartowej, bo rodzai jest duzo i problem, zeby wybrac jakis najlepszy do warunkow WC) kosztuje znacznie mniej niz 60 PLN. Wszystko zalezy od materialu - mysle, ze ten z DD tez jest jakis podstawowy. W ofercie jednego ze sklepow najwczesniej za 2 tygodnie. To nie jest standardowy tygonik ;) poszukaj a znajdziesz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Jest to niestety najzwyklejszy i najbardziej standartowy tygon na swiecie. Wykonany na bazie PCV, srednia zywotnosc i dosc zle znosi cisnienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...