Domik Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 mam pytanie u mojego kumpla po założeniu przez "fachowca" karty sieciowej spalił sie procek cel 333 wymienili mu proca na 350 z wiatraczkiem od rivy maleńki wieszał mu sie komp co 1,5 godziny wyciągnołem proca slot 1 zmieniłem wiatraczek wsadziłem proca podłączyłem wiatrak podłączyłem port drukarki właczam kompa a tu zapach spalonego procka co sie stało ?? płyta na bxie nie kręcony proc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 A to pech... Moze bylo jakies zwarcie... A z reszta skad ktos na tym forum ma wiedziec co bylo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 jakieś zwarcie? uszkodzenie ścieżek na płycie głównej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...