keiename Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Pytanie jak w temacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 co to jest BW? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 jesli znasz dobrego slusarza ktory to zrobi za pol darmo to od slusarza - bedzie taniej. ale ostrzegam ze obrobka miedzi nie nalezy do latwych, wiec jesli slusarz nie mial kontaktu z miedzia to niepolecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 ooo , to fajnie , muj tatuś jest ślusarzem :wink: ciekawe co mi powie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 mate's wb rulezz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 mate's wb rulezzz tym sie zgadzam w 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Slusarz zrobi Ci blok jaki sobie zazyczysz. Powiedz mu o ci chodzi dokladnie, on juz bedzie wiedzial jak zaprojektowac grubosc i jakosc kanalikow wewnatrz. Wylot i wlot rowniez bedziesz mogl ustalic w zaleznosci jak masz zamiar ciagnac szlauchy :) Jezeli to bedzie jakis znajomek to zrobi Ci to za "flaszke". Jezeli robota na zlecenie to drozej niz caly WC i matego pewnie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Ja bym nie brał od Ślusarza, już raz się przejechałem. Miałem krzywo ponawiercane otwory i bloczek do kibla, jakieś 18 zł które dałem na wałek z którego robił mi blok poszło w las :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Ja bym nie brał od Ślusarza, już raz się przejechałem. Miałem krzywo ponawiercane otwory i bloczek do kibla, jakieś 18 zł które dałem na wałek z którego robił mi blok poszło w las :DKrzywo tzn jak bardzo kanaliki się łączyły czy coś innego Ci przeszkadzało. Zabieram się za wiercenie i mam zamiar ominąć jakieś wpadki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 a tak propo , kto mi powie gdzie mozna kupic kostke miedzi (przeznaczenie = blok wodny :wink: ) najlepiej w szczecinie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 No wlasnie gdzie upic kostke miedzi. Też się z tym problemem borykam. narazie myśle żeby zrobic nalot na Skup metali kolorowych. Albo na PKP tylko trzeba później to przetopić :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 No wlasnie gdzie upic kostke miedzi. Też się z tym problemem borykam. narazie myśle żeby zrobic nalot na Skup metali kolorowych. Albo na PKP tylko trzeba później to przetopić :) ciekawe czy szyny kolejowe dobrze odprowadzaja cieplo ? :-) :-) :-) :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Wałek miedzi kupiłem w hurtowni metali kolorowych, w sprzedazy nie mają blach o grubości potrzebnej do zrobienia bloku, firmę znalazłem w panoramie firm. Mój blok wyglądał tak że z 1 strony były 3 otwory z 2 strony były 2 otwory po stronie na której były 3 otwory rozmieścił je tak że każdy był na innej wysokości i z tego powstała kaszana, gdy odbierałem blok zacząłem się śmiać z typa że jest ślepy i nie potrafi otworów nawiercić a on mi że miedź jest paskudna w obróbce i nikt ci tego lepiej nie zrobi. pogodziłem się z tym kosztowało mnie to tylko 30 zł + jakieś 18 za surowiec. Gdyby ktoś z was kupował miedź to proście o jakąś bardo miękką. Robiłem ten blok jak jeszcze nie były dostępne w Polsce gotowe, teraz bym czegoś takiego nie robił :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 ale wy macie problemy!!!!!!!!!. PO CO DO SLUSARZA???. SAMEMU JA SOBIE NA BALKONIE ZROBILEM!. MIALEM KOSTKE MIEDZI 50X50X15 WYWIERCILEM 4 KANALU 10MM NA TAKI WZOR #. I BLOCZEK CHULA!. Nastepny zrobie sobie 50x50x20 a kanaly 14mm! bedzie jeszcze lepszy. Do tego dokupujcie kolanka 99gr/sztuka i przyklejacie je klejem Distal (ok 8zl ale starcza na 5 WB jak nic). I macie tanio fajny bloczek! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...