Skocz do zawartości
kamerek

Informatyka na UJ???

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc mysle o ewewtualnym 2 kierunku (koncze AE -IVrok) a znajmi wlasnie zarzucili haslem o Informatyce na UJ - z tego co widze jest tam ogolna i stosowana - i ztego co do tej chwili wyczytalem to stosowana tro bardziej tajkei systemy eksperckie itd sieci neuronowe itd

Kto tam studiuje? ktore sie oplaca wziac? jak wygflda ta infa na UJ? Sa przedmioty z sensem (rynkowe?) duzo zajec?? prosze o opinie

aha dodam ze intersuje sie ta dziedzina hehe od dziecka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jestem na drugim roku zwyklej i ona jest bardzo teoretyczna, taka typowa informatyka uniwersytecka

za to stosowana jest chyba na Wydziale Fizyki i do tego pierwzy rok teraz, wiec za bardzo nikt nic nie wie... :)

czyli odradzam....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

studiowalem jeszcze przed podzialem na ogolna i stosowana - straszna kicha, pomysl lepiej o EPI (Elektroniczne Przetwarzanie Informacji) na UJ - kierunek: kulturoznawstwo - to taki mix informatyki, matematyki dla humanistow i przedmiotow humanistycznych (stylistyka, poetyka, psychologia), grafika, dzwiek i sporo innych calkiem ciekawych rzeczy;

link

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

olkoo czyli jak byc webmajsatrem z dyplomem hehe

noja juz nie wiem co z tym UJ :(

wasze opinie odrzucaja,

chyba samemu sie czlek wiecej nauczy , albo jakis biznes hehe - zeby sie w zyciu ustawic :)

ewentualnie ta ogolna tak dla zabawy :) -- znam ludzi co dla zabicua czasu na Uj brali np geografie oporcz AE - nie iwem po co taki shit :)

hehe a dla mnie kompy i rowery to 2 muzy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi