nietykalny86 Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Witam! Mam Neostradę + (na modemie Sagem od TPSY). Chciałbym założyć sobie serwer WWW i pocztowy. Jak to zrobić na Neostradzie? WIem, że za każdym połączeniem zmienia mi się IP. NIestety u mnie są częste chwilowe braki prądu, więc czasami ten IP będzie się zmieniał. Co zrobić? Mam już alias na prv.pl. Czekam na poradę! Z góry dziękuję! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Bylo... SZUKAJ :wink: Podpowiem: serwer na linuxie, dyndns, no-ip :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hts Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 serwer moze byc na winie, stronka od voytar'a www.dyndns.org instalujesz progaram ktory jest tam do pobrania, i masz serwa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...