grzesiekf Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Mam zamiar kupić taki kombajn w którym jest acces point, router, modem adsl oraz switch. Jakie użądzenie tego typu polecacie ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 A tak przy okazji, lecz nie w temacie: URZĄDZENIE to sie przez RZ pisze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 hehe zas ortografia szwankuje :P Z ORTOGRAFIĄ Ó FAS TO BARDZO SUABO :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 2002JSQ, AsTeX (zwłaszcza AsTeX!), jak nie macie nic do powiedzenia na temat, to może darujcie sobie uwagi ortograficzne, co? AsTeX, to "zaś" u Ciebie jaką funkcję miało pełnić, specu językowy? Bo nie użyłeś go poprawnie. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Mam zamiar kupić taki kombajn w którym jest acces point, router, modem adsl oraz switch. Jakie użądzenie tego typu polecacie ???z tego co wiem, to D-Link 604+ jest calkiem, calkiem ;] btw, odezwij sie w topicu o routerach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...