860lacov Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Kiedy w karcie graficznej włączam opckę "Quincunx Antialiasing" podczas ładowania się gry (co level) na ekranie wyświetlają się artefakty, co jednak nie wpływa na późniejszą grę. Czy to noramlne? Mam Geforce'a 4200. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Może wrzuć screena, będzie jaśniej :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 hmm....to dziwne, jak miałem jesscze gf3 to nic takiego sie nie działo :? ale najlepiej daj screena.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 ja tez tak mialem...np w neverwinter nights...jak sie ladowala gra(loga Atari itp.) obraz sie krzaczyl ale potem w grze juz bylo ok...ale wylaczylem to (NFS HP2 w ogole nie chcial sie tak uruchomic) i gram w 1280x1024... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Jak robie screena to po wklejeniu do edytora jest ok. Tylko podczas ładowania taj się robi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...