Dalton Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Jest moze jakis program co blokuje okienka z reklamami i innymi dziadostwami otwierajacymi sie mimo naszej woli ? bo juz mam dosc gdy siedze sobie na necie i mi sie otwiera co chwile jakies <span style="color:red;">[ciach!]</span>o. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 www.mozilla.org - uzywaj tego zamiast Internet Explorera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Lub tez www.opera.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Lecz jesli jestes fanem IE to polecam PopupCop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 jezeli chcesz dalej uzywac IE polecam nakladke MyIE2 a mozille polecam w wersji polskiej mozillapl.org ;-) i dodatek multizilla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Okej dzięki za pomoc pomógł mi popupcop i jest juz okej w koncu spokój :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 ja używam OPERY ale tez możesz POPUP wyłączyć w TweakXP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...