---Adam--- Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Mam dwa kable od internetu w domu jeden na łonczy 2 MB/s drugi na łonczu 0,5 Mb/s. Mam także dwie sieciówki. Czy darady tak zrobić że podłoncze dwa łoncza i np: Jedno ustawie bezpośrednio na kazaa a drugie na przeglądarke IE. Czy jest coś takiego możliwe ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 nie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
---Adam--- Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 A może jednak sie da coś takiego wykombinować :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 nie:D{/quote] to Ci nie styknie :?: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 a dlaczego mialoby to nie byc mozliwe ? ;] oczywiscie ze jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 mozna zrobic tak, ze jedno bedzie na stronki itp, a drugie na p2p... ale nie mozna zrobic, aby sie predkosci zsumowaly.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 mozna zrobic tak, ze jedno bedzie na stronki itp, a drugie na p2p... ale nie mozna zrobic, aby sie predkosci zsumowaly....Hmmm , nie bardzo rozumiem . Czyli nie będzie działało tak że przepustowac pierwszego na p2p a drugiego łącza na www? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Jedno ustawie bezpośrednio na kazaa a drugie na przeglądarke IE. Czy jest coś takiego możliwe ?? mozna zrobic tak, ze jedno bedzie na stronki itp, a drugie na p2p... ale nie mozna zrobic, aby sie predkosci zsumowaly.... 1. On nie napisał nic o sumowaniu łączy 2. Noose, skup się. ParanoiK siedząc przy piwie w Sopocie wyjaśnił mi, jak to zrobić, i powiedział, że jak do jego powrotu tego nie wymyślisz i nie napiszesz w tym wątku, to masz banana w rzyć ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 ejjjjj no :P nie moja wina, ze sie skupic nie moge :P jezeli tak to da sie zrobic. robisz tak (tzn nie robilem tego w praktyce, ale Ci wyjasnie :P) pod linuxem, przekierowujesz to co chcesz na jedno lacze, a reszte na drugie. np. porty 21,25,80,110 na to 2mbps, a reszta (czyli default) leci na 0,5mbps. Dijkstra, moze byc :?: :P btw, gdzie pijecie :?: bo moze sie mijamy wieczorami, jak chodze z moja dziewczyna ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
---Adam--- Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Niop nareszcie jakieś konkretne odpowiedzi. Ale jak to zrobić Pod Win XP ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 szczerze :?: nie wiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 ejjjjj no :P nie moja wina, ze sie skupic nie moge :P jezeli tak to da sie zrobic. robisz tak (tzn nie robilem tego w praktyce, ale Ci wyjasnie :P) pod linuxem, przekierowujesz to co chcesz na jedno lacze, a reszte na drugie. np. porty 21,25,80,110 na to 2mbps, a reszta (czyli default) leci na 0,5mbps. Dijkstra, moze byc :?: :P btw, gdzie pijecie :?: bo moze sie mijamy wieczorami, jak chodze z moja dziewczyna ;] 1. No chyba jakoś tak to było; ja o sieciach nic nie wiem, ale brzmi jakoś podobnie ;] 2. Sopot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Niop nareszcie jakieś konkretne odpowiedzi. Ale jak to zrobić Pod Win XP ??Zainstaluj Linuxa :D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Dijkstra: to, ze sopot to wiem, ale gdzie w sopocie :?: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 http://www.dailyblues.com.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Zastanawiam się czy napewno nie da się tego zrobić pod XP . Kombinuje jak mogę , podłączyłem neo i chello na 2x realtek. Przez chwilę nawet wydawało mi się ze coś wykombinowałem bo połączenie uzyskało "zawrotną" szybkość 544kbps, to mega rekord bo jeszcze nigdy nie zbliżyłem się do 500kbps. Działam na chello , odpalam neo i przechodzi mi automatycznie na IP neostrady. Przy czym nie wywala mi żadego komunikatu o odłączeniu z chello. Nie ma żadnej aplikacji pozwalającej na przypisanie łącza do konkretnego programu? Np odpalam gadu a wyskakuje mi okno z którego połączenia skorzystać , wybieram np chello i już przez cały czas działania GG leci z chello. Chyba się za mocno rozmarzyłem, ale to dla mnie zwyczajnie dziwne że czegoś takiego nie da się zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 w sumie to mozna by sprobowac z winroute, ale glowy nie dam czy to bedzie dzialac. w konfigu tez nie pomoge, bo nie potrafie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Pod windowsem nie wiem, może coś jest. Pod linuksem da się to robić bezproblemowo praktycznie przez odpowiednie zaklęcia iptables. noose: na szczęście się wybroniłeś. 3- ;]]] A pijemy w daily blues w Sopocie (znaczy głównie ja piję) :PPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 A ja niby klęcze? :PPPPPPPPPPPPPPPPPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Nie, krzyżem leżysz i mówisz, że musicie już iść ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 ooooooooo cze ;] krotko byles w sopocie :P widzisz jak dziala sila owoca :?: ;) btw, co mialbym zrobic na 5 :?: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Na piątkę zapewne musiałbyś zrobić to zdalnie, za pomocą obsysacza gadu-gadu, siedząc ubrany w bladoróżową podomkę tudzież szlafroczek, nucąc pod nosem szlagier zespołu "The Razmus", ale od tyłu. Naturalnie musiałaby to być pełnia księżyca, a w mieszkaniu nie mógłbyś mieć czosnku. Aha - klawiatura arabska, układ klawiszy turecki (programisty) ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 to ja chce swoje 3- :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Poczekaj, może Paranoja Ci coś na 4+ wymyśli ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Na jednej nodze stojąc przy drodze kijem machając kable ściskając takie co izolacji nie posiadają. 230V zapuściwszy bez żadnej myśli stanąć na głowie co pustą się zowie. Potem w ofierze złożyć dziewicę, dwie krowy, kurę i siostrzenicę. Następnie dwa razy ołtarz okrążając z lewej na prawą nogę fikając w pełnię księżyca się zapatrzając i taśmą klejącą się owijając należy walnąć baranka w ścianę i zapomnieć co tu napisane ;] Tak mi odwaliło dzisiaj [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...