TNIAS Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Czy ktoś wie, czy istnieje możliwość korzystania z komendy: "net send user text" w win98? Standardowo wypisuje: "nieznana komenda", czy można coś doinstalować i będzie działało, czy też trzeba mieć win2000 lub XP? A może jest jakiś inny programik, a jeśli tak to skąd go ściągnąć? Pozdrawiam! TNIAS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 :arrow: jestem ciekawy odpowiedzi w tym temacie. te samo pytanie chodzilo mi ostatnio po glowie. na win xp wpisuje sobie normalnie net send nazwa_komputera tresc_wiadomosci, a na win 95/98 nie dziala. chcialem ostatnio zrobic psikusa w cafe internet w szkole... a tu wal - win 95. bede wdzieczny za jakies info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 NIe da sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 NIe da sie.nie da sie? przy pomocy tych os`ow (czyt w95/8) a softwerowo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 ta usluga pod w98 i w95 to winpopup.... wiem, ze w98->w2k dziala, ale w druga strone nie probowalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 ta usluga pod w98 i w95 to winpopup.... wiem, ze w98->w2k dziala, ale w druga strone nie probowalem Działa w obie strony. Sprawdzałem Win98/Me>>2000 i 2000>>98/Me Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Działa w obydwie -to jest dokładnie to samo. Tylko w win2k/xp ten demon chodzi cały czas a w win 9x trzeba mieć uruchomionego winpopa. Jak nie masz go doinstalowanego to znajdziesz go na płytce z win-em. Albo w sieci... -- przed chwilką nie było powyższej odpowiedzi :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TNIAS Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Dzięki za pomoc. W win98 jest faktycznie WinPopUp i działa :) Pozdrowionka dla wszystkich! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...