klamot Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Od 2 dni nie mogę wejść na Allegro (www.allegro.pl) Może ktoś wie co się z nimi dzieje :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Od 2 dni nie mogę wejść na Allegro (www.allegro.pl) Może ktoś wie co się z nimi dzieje :?: Hmm... mi wchodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Strona ładuje się do 38% i na tym koniec. Próbowałem łączyć się pod XP, 2k3 i Linuxem i jest to samo. Inne strony wchodzą bez problemów. :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 u mnie e to samo juz mnie penis strzela. tylko allegro mi tak zółwi na maxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 U mnie chodzi normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 U mnie również normalnie :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Próbowałem wszystkiego i d... Dalej jest to samo. Chyba przejde na czeskie Allegro. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 :arrow: u mnie wszystko smiga jak nalezy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 moze dnsa zmiencie bo mi smiga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 klamot jakiego masz dostawce neta ?? bo umnie qrde na pseudo sieci nikt nie moze na allegro wejść . aukcje mi sie konczą i mnie krew zalewa @%#^%#&*$%*%*( co jest grane fak bicz terefere Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 a http://212.126.20.209/ Wam dziala? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 http://212.126.20.209/ też nie, też dochodzi do 38% i d... Panowie, co robić :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Hmm...u mnie wszystko chodzi pieknie Mozna zmienic dns'y... A ping idzie rowno czy szarpie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Na pingu upływa limit czasu serwera i d... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Na pingu upływa limit czasu serwera i d...u mnie tez limit czasu zadania q^%*% no oszaleje zaraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Albo moze w sieci macie zablokowany dostep. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 No a kto może zablokować? Mimo późnej pory zadzwonię do kumpla i sprawdzę czy u niego też nie chodzi Allegro (w tym samym mieście) tylko na innej sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Chyba w zachodniopomorskim jest zakaz oglądania Allegro bo u kumpla też nie działa. W poniedziałek wezmę się za to i zadzwonię do swojego dostawcy co to za dziwna cenzura. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 u mnie normalnie :? ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tapczan Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Potwierdzam problem w zachodniopomorskim z otwieraniem niektórych witryn (np. allegro) (to raczej nie wina DNS'ów, gołe ip też nie wchodzi). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 klamot - 40 km od Ciebie w lewo allegro dziala ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 klamot a nie łączysz sie przez neo+/dsl :?: - jak tak to zobacz jakie masz MTU ustawione - jak 1500 zmień na 1492 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Raptor: MTU sie zmienia na neo/dsl, jezeli jest dzielone..... a nigdzie nie jest napisane :P z tego co pamietam Klamot sie laczy radiowka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Raptor: MTU sie zmienia na neo/dsl, jezeli jest dzielone..... a nigdzie nie jest napisane :P z tego co pamietam Klamot sie laczy radiowka :D noose - niekoniecznie dzielone - wystarczy że sobie serwerek postawił wcześniej - miałem tak u jednego klienta - część stron chodziła a część sie nie ładowała (allegro.pl, gratka.pl) wszystko przez MTU - to że się łaczy radiówką - może za radiówką jest DSL :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Kochani,u nikogo w Dziwnowie Allegro nie chodzi bez względu na rodzaj połączenia, obojętnie czy jest to neo, czy stałka kablowa bądź radiowa czy wreszcie zwykły modem. 40 km w lewo to chyba Świnoujście. Tak jak już wspomniałem w poniedziałek ostro zaatakuję swojego dostawcę :!: Aha, Raptor - gratka.pl działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 U mnie tez nie chodzi allegro od piatku. Gadalem z kumplem ktory ma DSL i jemu wchodzi bez problemu, za to innym kumplom, ktorzy maja tego samego providera tez nie dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Panowie, mam propozycję, aby ci co mają dostęp do Allegro napisali do adminów i poinformowali ich o kłopotach podając przy okazji linka do tego forum. Może po przeczytaniu naszych postów zareagują i zrobią z tym coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczur Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Sprawdzałem i w domu i w szkole i u mamy w robocie wczędzie chodzi :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Dlatego jeszcze raz ponawiam moją poprzednią propozycję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 A mozecie wejsc na www.sciaga.net albo www.download.net.pl ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...