piotrek_zet Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Ostatnio kupiłem klawiature Logitecha internet navigator SE (ta czarna). Klawiatura ma standardowo wyjscie USB - tak własnie chciałem podłączyć ją do kompa. I tu pojawia sie problem , co jakiś czas, jak właczam kompa to klawiatury po prostu nie ma, zupełnie nie chce chodzić, czasem pomaga przełączenie jej do innego portu. Korzystam z WinXp. Moze ktoś sie spodkał już z takim problemem?? Moja płyta to MSi kt4 ultra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 W BIOSie bywaja opcje wsparcia dla klawiatur USB, choc nie wiem, czy to pomoze. Czy instalowales system, majac podlaczona juz nowa klawiature? Masz zainstalowany jakis sterownik od klawiatury? Jezeli dalej bedzie to samo, mozesz przeciez kupic przejsciowke USB->PS/2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 przejsciówka jest standardowo, ale nie chce z niej korzystać, własciwie niewielka róznia miedzy usb a ps/2 ale wole na usb. Stery mam zainstalowane. Dzieki za rade Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Tak, lecz na PS/2 nie powinienes miec zadnych problemow, a to jest przeciez najwazniejsze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...