pawelppp Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 cze wszędzie podaje się ile max punktów wyciągace w 3dmarku, a może podacie swoje wyniki z ustawieniami skierowanymi na jakość: rożdziałka:1024 na 768, intellisample - jakość, antialiasing - 4x, f. anizotropowe - 8x, wyostrzanie tekstur, szczeguły mipmap - najlepsza jalość itp. liczena na wasze wyniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelppp Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 bo ja na swoim GF mam 5410 punków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 sprzet z podpisu 1024x768x32bit AA x 4 Frame Buffer: triple Texture Format: DXT1 Z-Buffer Depth: 24bit Rendering Pipeline: D3D Pure Hardware T&L Refresh Rate: 60mhz (nie wiem jak zmienic :oops: ) wynik 3361 :P wynik max w podpisie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelppp Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 zapomniałem dodac ze ustawienia w marku na: defaults dzięki za wynik Gie-eN-Zet. wyniki ne muszą dotyczyć tylko GForce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 zapomniałem dodac ze ustawienia w marku na: defaultsdzięki za wynik Gie-eN-Zet. wyniki ne muszą dotyczyć tylko GForce ja to tylko w 3DM zmienilem na szybcika ... wiec default nie bylo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 zawsze mam na wysoka jakosc (tak jest domyslnie w sterownikach, ustawianie na wydajnosc dla podwyzszenia wyniku uwazam za oszustwo). Wynik na sterach Omega2.4.96b: Bez anizo i antialasingu: 13100 z anizo x8 i antialasingiem x4: 7240 - spadek o 45%. oczywisce karta tez niepodkrecana (297/270). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 zawsze mam na wysoka jakosc (tak jest domyslnie w sterownikach, ustawianie na wydajnosc dla podwyzszenia wyniku uwazam za oszustwo). Wynik na sterach Omega2.4.96b: Bez anizo i antialasingu: 13100 z anizo x8 i antialasingiem x4: 7240 - spadek o 45%. oczywisce karta tez niepodkrecana (297/270). domyslnie jest fifty/fifty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 masz racje, oprocz tego jest jednak zakladka zaawansowane i tam tez mozna 'optymalizowac' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...