Piotruś Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Witam Posiadam Radeona 9500 PRO firmy HIS i mam w zwiąsku z nim pytanie: Czy da się cos w nim poprzerabiać aby działał jak 9700 lub 9700PRO ?? Wiem że zwykłą wersje non-pro da się przerobić ale nic nie znalazłem o przeróbkach PRO. Da czy nie da 256 Mbit. ???? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi i podpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 nie da sie z 9500Pro nic nie zrobisz... jedynie Vmod i kręcić go na maxa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 www.omegacorner.com ściągnij stery i przy instalce wybierz 9500@9700 ,restart i zobacz co to dało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Fuckt jelen masz racje Pro ma kostki w jednej linii i lipa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotruś Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 nie da sie z 9500Pro nic nie zrobisz... jedynie Vmod i kręcić go na maxa ale szybka odpowiedź :) A jak zrobić tego moda ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotruś Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 www.omegacorner.com ściągnij stery i przy instalce wybierz 9500@9700 ,restart i zobacz co to dało No mam zainstalowane OMEGI ale przyznam się że nie ma żadnej różnicy przy wydajności (bez kręcenia) wyniki w 3DMarku rużnią się jedynie o kilkadziesiąt do kilkaset punktów więc jest to praktycznie to samo. Bo nawet na tych samych sterach i ustawieniach jak odpalam kilka razy to i tak jest jakaś różnica , właśnie o te kilkadziesiąt Marków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Nic nie zmodujesz kości pamieci masz w jednej linii i zostaje tylko podkrecanie rdzenia i ramek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...