wodzian Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 no wiec nie dawno zakupilem radeona9500 pro od fic'a no i mam pytanie ile wyciagne na pamieciach i gpu bez dodatkowego chlodzenia?? Nie mam za duzo czasu, licze ze mi epowiecie na jakich powinien spokojnie chodzic. od razu mowie ze nie mam czasu na testowanie i stad ten post Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Przykładowo tyle co w moim podpisie .Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodzian Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 dobra chodzi ;] thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 podepne sie do tematu,czemu jak ustawie pamieci powyzej 580 to od czasu do czasu sie artefakty pokazuja???pamieci nie sa parzące,za to chipset moge dac na 280 powyzej tez artefakty albo zwisy,czy radiatoki na pamieci cos dadza?czy to w biose trza cos przestawic moze jakies da czy cos? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 W tej chwili mam 364/324 rdzeń/pamięć i chodzi spoko to jest b.bezpieczna wartość mozna wycisnąć więcej na standardowym chłodzeniu. A możesz dać radiatorki na pamieci i bedzie zaj. chodziło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 no to czemu u mnie tak wczesnie artefakty sie pokazuja?,teraz sciagnalem marly wiatraczek i załozylem duzy taki jak do obudowy na 7v,radiator na chipsecie letni pamieci dosyc gorace,moze to cos w biosie trza przestawic? jakies propozycje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Moze masz złą wentylacje obudowy zdejmj obudowe i sprawdz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowy Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Czy odblokowałeś bios? Pytanie może dziwne, ale Fiki sprzedawane w Acition miały zablokowany bios i podkręcanie było dość utrudnione. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 tak wgrałem jakis bios z 2002roku bo ten co byl to byl zablokowany ze w ogole nic sie nie dalo zrobic,wentylacje wczesniej mialem zajefajna wszystkie wiatraki czyli 3 dodatkowe na 12v jak sciagalem obudowe to wszysciutko zimne-dysk lodowaty,teraz mam wszystkie wiatraki na 7 jest troche cieplej ale nie jest zle,musze kupic gdzies radiatorki na taśme do pamieci i wtedy zobacze. zauważylem ze w 3dm2001 nature pamieci sie grzeja jak powalone jajka mozna smazyc,przy nature to chyba jest sama karta wykorzystywana bo ustawiłem proc na 100x 11=1100mhz i mialem dokladnie tyle samo klatek co przy 188x10,5=1970 no i artefakty tam najlepiej i najszybciej wychodza... Borowy czemu tak słabo masz rdzen podkrecony?u mnie na 390szlo na standartowym chlodzeniu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...