Skocz do zawartości
wodzian

radeok9500pro ile wyciagne??

Rekomendowane odpowiedzi

no wiec nie dawno zakupilem radeona9500 pro od fic'a no i mam pytanie ile wyciagne na pamieciach i gpu bez dodatkowego chlodzenia?? Nie mam za duzo czasu, licze ze mi epowiecie na jakich powinien spokojnie chodzic. od razu mowie ze nie mam czasu na testowanie i stad ten post

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podepne sie do tematu,czemu jak ustawie pamieci powyzej 580 to od czasu do czasu sie artefakty pokazuja???pamieci nie sa parzące,za to chipset moge dac na 280 powyzej tez artefakty albo zwisy,czy radiatoki na pamieci cos dadza?czy to w biose trza cos przestawic moze jakies da czy cos?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak wgrałem jakis bios z 2002roku bo ten co byl to byl zablokowany ze w ogole nic sie nie dalo zrobic,wentylacje wczesniej mialem zajefajna wszystkie wiatraki czyli 3 dodatkowe na 12v jak sciagalem obudowe to wszysciutko zimne-dysk lodowaty,teraz mam wszystkie wiatraki na 7 jest troche cieplej ale nie jest zle,musze kupic gdzies radiatorki na taśme do pamieci i wtedy zobacze.

zauważylem ze w 3dm2001 nature pamieci sie grzeja jak powalone jajka mozna smazyc,przy nature to chyba jest sama karta wykorzystywana bo ustawiłem proc na 100x 11=1100mhz i mialem dokladnie tyle samo klatek co przy 188x10,5=1970 no i artefakty tam najlepiej i najszybciej wychodza...

Borowy czemu tak słabo masz rdzen podkrecony?u mnie na 390szlo na standartowym chlodzeniu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...