yoshi_tom Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Z tego co wyczytalem Omegi na Catalystach 3.7 to najwydajnijsze sterowniki. Jednak nie wiem z kad je zassac :( Prosze o jakis link wszedzie sa juz na 3.8, a podobno nie sa one najleprze. Prosze tylko nie ochszaniajcie mnie zaraz za to ze taki glupi topic zakladam ale po ponad 3 latach od kad mam kompa dopiero od wczoraj przesiadlem sie na Radeona 9600Pro i w Ati jestem ziolony :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 3 lata masz kompa to chociaż nauczył byś sie z googli korzystac. Znalezienie driverów zajeło mi 20 sekund, więc nie wiem w czym masz problem. http://www.driverheaven.net/downloads/index4.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi_tom Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Wielkie dzieki ;) P.S: Moja bariera w szukaniu sterow jest to ze nie znam anglika :( Jedyne co mi pozostaje to polskie strony ktorych jest dosc malo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDi Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 omegacorner.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 www.google.pl > gogelki rullez :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...