Gość KOzi]K[ Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Czesc, pytanko czy ktos podkracal radeona 9000pro 128ddr albo cos podobnego?? i z jakim skutkiem :D (na moim radku sa pamieci samsunga chyba :wink: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Podkrecalem swojego Radka i uwazam, ze warto - mozna troche zdusic. Poczatkowo uzywalem PowerStripa, a ostatnio zgralem z niego BIOS, zwiekszylem taktowanie rdzenia i pamieci i wgralem BIOS ponownie. Wszystko smiga OK. Oryginalnie mialem 275/500 a teraz 288/522 na stale. Oczywiscie moglbym wiecej, lecz nie chce ryzykowac przy standardowym chlodzeniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Po pierwsze: Po drugie: szuuuuuuuuukaj, bo jest o tym ze dwie strony tematów, i nie mów, że szukałeś, bo ja to właśnie zrobiłem i jak poszukasz to znajdziesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Ja swojego radka z podpisu (BUILT BY ATI) krece ze standardowych 275/275 na 300/300 bez dodatkowego chlodzenia. Pamieci Hynixa 3.6 ns. Zreszta tak jak Dijkstra powiedzial, szukaj a znajdziesz bo bylo na forum nie raz. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 a ja wyciaglem tyle co w podpisie i ani mhz wiecej :? To wszystko na standardowym chlodzeniu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 mojego starego radka wykrecilem 275/275@305/300 potem juz byly artefakty :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KazMax Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 tak jak w podpisie :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...