case Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 wlasnie czegos takiego doswiadczylem :evil: procek biegal przed wakacjami na WC 1.75 - 2.4G i 1.85 2.5G pochodzil przez wakacje na 2G przy 1.5v na wiatraczku zalozylem niedawno WC znowu i procek do 2.4G potrzebuje 1.85v :!: 8O :? trzy miesiace na wiartaczku tak go zniszyczyly ;) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 ja tez tak mam jak go testowałem po zakupie to dla fsb 200 potrzebował 1,8-1,85 nie pamietam a teraz ma problemy przy 1,9 :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 przeczy to troszke wygzewaniu moze taki kat na procku az tak szybko go marnuje... jesli tak jest to coraz czesciej temat bedzie wracal wiele osob ma ekstremalnie ciagniete procki Pozdro 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...