Skocz do zawartości
deczklav

Co to za utwór?

Rekomendowane odpowiedzi

po 1. gdy doszedlem do postu reed'a wiedzialem ze ten temat bedzie prowadzil to "wojny" o to czy graffiti to sztuka czy wandalizm - ten temat nie tego mial dotyczyc

po 2. byl juz kiedys taki podobny topic o drapaniu szyb przez writerow - poszukajcie go zobaczcie ze do niczego dobrego on nie doprowadzil ...

po 3. do wszystkich interesujacych sie / tworzacych graffiti - nie ma sensu sie tu wypowiadac - juz dawno zauwazylem ze na tym forum wiekszosc to ludzie sluchajacy rocku, metalu czy innych podobnych dzwiekow - nie przekrzyczycie ich a argumenty i tak beda prowadzily do zwyzywania hh

dla jednych sztuka dla innych wandalizm - rozni ludzie , rozne gusta

po 4. deczlkav nie wiem czy sie nie myle ale wydaje mi sie ze to fragment "dirty handz 2" - sciagnij soundtrack z tego filmu i moze trafisz na ten utwor - choc moge sie myli ... ;)

Ps. jak masz moze w sowjej kolekcji jakies MIB czy MIB2 to daj znac na PW :) - u mnie tylko fragmenty z tych produkcji z PUNK ROCK STYLE na czele  :twisted:  

no i czekamy na MIB3 i SACTK ...

No ten wycinek zrobilem z DH 2, gdzies dorwalem liste utworoow z tego filmiq ale byla nie kompletna -.-' MIB1 n' 2 sam bym chętnie zbejrzał ale niestety tez nie mam : ( Masz moze DH1 :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SoundTrack z "Dirty Handz 2":

01.Pharoah Monch - Simon says

02.Dj Vadim feat Moshun man - The terrorist

03.High and mighty - One by one

04.Ice T - Colors

05.Defari - Say it twice

06.Shyfx - Funkindemup

07.Norega - superthug

08.Smut Peddlers - One by one

09.Defari - Say it twice

10.Dj Vadim - Aural Prostitution

11.Notorious BIG - Kick n The Door

"DH 1" nie mam ale mam Area08 (kazaa) no i mam nadzieje ze widziales PUNK ROCK STYLE z MIB2 ?

jak nie to moge podeslac - fragment ma niecale 5 mb - PURE HARDCORE :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wymądrzać to narysuj to lepiej odemnie - wtedy uznam że jesteś dobry, bo narazie tylko krytykujesz.

Pozdro.

nie mówie żebym to zrobił lepiej... chociaż wydaje mi sie że jakbym sie przyłożył to możliwe ,ale nie zrobie tego bo po co odrysowywać coś? ,wole popracowac nad swoim stylem. Ja uznam że jesteś dobry jak zrobisz 40 ścian w pół roku i wypracujesz sobie dobry styl... tyle PACE EOT!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmień twój ostatni post bo cos ci się pochrzaniło. Ocja zmień się przyda :wink:

Na ścianach nie mam zamiaru nic malować, a swój styl mam i jestem z tego powodu szczęśliwy. To co pokazałem to szkic na zamówienie więc się nie dziw że jest odrysowany.

Każdy robi to co umie i to co lubi robić, ale nie jestem za pokazywaniu swoich umiejętności na cudzym mieniu bez zgody właściciela.

To tyle jeśli chodzi o mnie i o moje rozważanai na ten temat.

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SoundTrack z "Dirty Handz 2":

01.Pharoah Monch - Simon says 

02.Dj Vadim feat Moshun man - The terrorist 

03.High and mighty - One by one 

04.Ice T - Colors 

05.Defari - Say it twice 

06.Shyfx - Funkindemup 

07.Norega - superthug

08.Smut Peddlers - One by one 

09.Defari - Say it twice 

10.Dj Vadim - Aural Prostitution

11.Notorious BIG - Kick n The Door

"DH 1" nie mam ale mam Area08 (kazaa) no i mam nadzieje ze widziales PUNK ROCK STYLE z MIB2 ?

jak nie to moge podeslac - fragment ma niecale 5 mb - PURE HARDCORE  :twisted:

ZNALAZLEM 8)

The High & Mighty - Smut Peddlers, Cage & Mr. Eon - One By One

Area 08 tez mam, soundtrack miazdzy : D a MIB 2 nie widzialem nawet kawałka : / thx za spis 8)

pis ałt ńiga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sa na kozie jakies kawalki z mib1 i mib2

szczegolnie polecam fragment z mib2 zwany "punk rock style" - jak juz napisalem PURE HARDCORE :twisted:

jak nie znajdziesz to daj maila - 5 mb zajmuje ...

AHA i nie mow do mnie czarnuchu !!! :evil:

:wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sa na kozie jakies kawalki z mib1 i mib2

szczegolnie polecam fragment z mib2 zwany "punk rock style" - jak juz napisalem PURE HARDCORE :twisted:

jak nie znajdziesz to daj maila - 5 mb zajmuje ...

Ok zbejrze...

AHA i nie mow do mnie czarnuchu !!!

RRRRAAAASSSIISTTAAAAAAAAA!!!!!!!! PROSZEEE PANIIIIII BOOOO GIE EN ZET JEST BIAAAŁŁŁŁŁŁŁYYYYYYYYYYYYYYY :( :cry:

HEHAHHAHA : D dobra jak cie to obraza to nie bede tak mowil ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi