Skocz do zawartości
Bany7

Problem z Duronem 800

Rekomendowane odpowiedzi

Pozyczylem kumplowi D 800 i mi zjaral :( , ale dal mi innego w zamian myslalem ze jest wszystko OK bo chodzi juz od paru tygodni dobze ale zabralem sie do podkrecania i tu porazka nawet przy ustawieniu 840 w 3DMark sie wiesza , poprzedni mi sie krecil jak mazenie mialem ustawione skromne 8x110 bez podnoszenia napiecia wiecej nie potrzebowalem , probowalem tez dodac troche MHz funkcja w BIOS-ie CPU FSB Pluc i nic a nie chce mi sie zamalowywac mostkow , moze ten procek jest uszkodzony albo z jakies parti ktora sie trodno podkreca :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czasami kumplowi ciezko powiedziec: oddawaj mi kase. Tym bardziej, ze zaproponowal Ci procesor podobny do Twojego poprzedniego. Lecz tak to jest, jak sie porzycza cudza rzecz to trzeba za nia odpowiadac. Twoj kumpel jezeli bedzie wporzo to Ci odda kase. Bo pewnie juz nazbieral na nowego i sobie pewnie go kupi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokladnie, jak spalil to niech teraz oddaje kaske a nie wciska ci jakis kit. Po prostu dal ci jakoms hu%^&*& wersje i doopa. A jak ci odda kaske to dorzuc troszke i qp sobie cosik lepszego :mrgreen:

Pozdroofka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mój qmpel ma taki sam procek wogóle sie nie kreci a na dodatek ma 50C w windzie koszmar tez 800!!!!!!!

Ja tez takiego mam i na 880 chodzi na luzie, nic sie nie wiesza, w w 3d marku mam o ok. 300 wiecej. Wiec niech lepiej koles ci odda kase :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mój qmpel ma taki sam procek wogóle sie nie kreci a na dodatek ma 50C w windzie koszmar tez 800!!!!!!!

Ja tez takiego mam i na 880 chodzi na luzie, nic sie nie wiesza, w w 3d marku mam o ok. 300 wiecej. Wiec niech lepiej koles ci odda kase :D
jakie napiecia ustawiles w biosie, i ile masz taktowana pamiec?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakie napiecia ustawiles w biosie, i ile masz taktowana pamiec?

Core Voltage: 1.6v, I/O Voltage 3.4. Ostatnio próbowałem na takich samych ustawieniach i

na 920 też chodził, przez ok. godz. Później wróciłem do standartu t/j 800 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...