Bany7 Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Pozyczylem kumplowi D 800 i mi zjaral :( , ale dal mi innego w zamian myslalem ze jest wszystko OK bo chodzi juz od paru tygodni dobze ale zabralem sie do podkrecania i tu porazka nawet przy ustawieniu 840 w 3DMark sie wiesza , poprzedni mi sie krecil jak mazenie mialem ustawione skromne 8x110 bez podnoszenia napiecia wiecej nie potrzebowalem , probowalem tez dodac troche MHz funkcja w BIOS-ie CPU FSB Pluc i nic a nie chce mi sie zamalowywac mostkow , moze ten procek jest uszkodzony albo z jakies parti ktora sie trodno podkreca :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Najlepiej oddaj go kumplowi i niech ci da kasę na nowego. Moim zdaniem to najlepsze rozwiązanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Czasami kumplowi ciezko powiedziec: oddawaj mi kase. Tym bardziej, ze zaproponowal Ci procesor podobny do Twojego poprzedniego. Lecz tak to jest, jak sie porzycza cudza rzecz to trzeba za nia odpowiadac. Twoj kumpel jezeli bedzie wporzo to Ci odda kase. Bo pewnie juz nazbieral na nowego i sobie pewnie go kupi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Dokladnie, jak spalil to niech teraz oddaje kaske a nie wciska ci jakis kit. Po prostu dal ci jakoms hu%^&*& wersje i doopa. A jak ci odda kaske to dorzuc troszke i qp sobie cosik lepszego :mrgreen: Pozdroofka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 mój qmpel ma taki sam procek wogóle sie nie kreci a na dodatek ma 50C w windzie koszmar tez 800!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cynkiel Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 mój qmpel ma taki sam procek wogóle sie nie kreci a na dodatek ma 50C w windzie koszmar tez 800!!!!!!!Ja tez takiego mam i na 880 chodzi na luzie, nic sie nie wiesza, w w 3d marku mam o ok. 300 wiecej. Wiec niech lepiej koles ci odda kase :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bany7 Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 mój qmpel ma taki sam procek wogóle sie nie kreci a na dodatek ma 50C w windzie koszmar tez 800!!!!!!!Ja tez takiego mam i na 880 chodzi na luzie, nic sie nie wiesza, w w 3d marku mam o ok. 300 wiecej. Wiec niech lepiej koles ci odda kase :Djakie napiecia ustawiles w biosie, i ile masz taktowana pamiec? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Leipej nie kombinować tylko niech ci odda kase bo jak będziesz go kręcił i spier.... to będziesz 2 proce w tył i tyle :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Leipej nie kombinować tylko niech ci odda kase bo jak będziesz go kręcił i spier.... to będziesz 2 proce w tył i tyle :lol: też mi się tak wydaje :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cynkiel Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 mój qmpel ma taki sam procek wogóle sie nie kreci a na dodatek ma 50C w windzie koszmar tez 800!!!!!!!Ja tez takiego mam i na 880 chodzi na luzie, nic sie nie wiesza, w w 3d marku mam o ok. 300 wiecej. Wiec niech lepiej koles ci odda kase :Djakie napiecia ustawiles w biosie, i ile masz taktowana pamiec? Core Voltage: 1.6v, I/O Voltage 3.4. Ostatnio próbowałem na takich samych ustawieniach i na 920 też chodził, przez ok. godz. Później wróciłem do standartu t/j 800 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...