Dr.Stan Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Znacie linki do stronek jakichś dobrych krakowskich sklepów komputerowych??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 www.pcprojekt.pl www.apollo.net.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 www.intax.pl www.dekanex.pl www.bit.krakow.pl www.rom.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Polpc Włodipol - nie wiem czy dobry ale tani (czyli dobry ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Dobry jest też BINO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 ja szukalem w 2 polowie sierpnia po calym krakowie bartona 2500 i w zadnym sklepie w krakowie akurat nie mieli lol ;) musialem wziac 2400+ :( no coz ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Dobry jest też BINOW BINO to ja kupowałem swojego Celeronka w sierpniu. :D Nie wiedziałem że mają stronkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...