MoNAMS Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Mam taki problem z Windowsem Xp proffesional i mam go gdzies od 3 miesiecy bez formatu i ciagle mi ubywa miejsca na dysku C tam gdzei jest winows.czego to moze byc przyczyna moze ktos mi shaczyl kompa ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Mam taki problem z Windowsem Xp proffesional i mam go gdzies od 3 miesiecy bez formatu i ciagle mi ubywa miejsca na dysku C tam gdzei jest winows.czego to moze byc przyczyna moze ktos mi shaczyl kompa ?? właściwosci komputera>>przywracanie systemu-wyłacz je Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoNAMS Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 dzikei przybylo sporo miejsca le czy teraz mi nie bedzei ubywac miejsca na dysku tak jak przedtem ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 dzikei przybylo sporo miejsca le czy teraz mi nie bedzei ubywac miejsca na dysku tak jak przedtem ?? Jak wylaczyles przywracanie to juz niebedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 noo....czlowieku, zaloze sie ze nie szukałeś...:) usuń temp, katalogi z kopią sterowników (chyba /i386 ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...