n0rbi Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Blah ale mialem dzisiaj koszmary ... mianowicie snilo mi sie ze kupilem WC firmy C_C ... ale to jeszcze nic :twisted: potem nie wiem skad wzial sie w moim kompie voodoo1 z radiatorkami na pamieci ... potem zalozylem sam blok na procka ... a jak chcialem podlaczyc pompke do bloku to pompka zaczela sama pracowac i rozlala sie woda na modem/router do neo+ i do kompa ... a pozatym ten WC byl jakis dziwny - mial papierowy waz do doprowadzenia zimnej wody do bloku - drugi waz juz byl oki ... a najlepsze jest to, ze poznalem marke WC po bloku :lol: qrde za duzo forum czytam i za duzo mysle o zrobieniu wlasnego WC :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 hmm proponuje troche odpoczac od kompa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Kup sobie C_C a koszmar się spełni 8) Co do własnego WC to wcale nie problem zrobić coś samemu... :roll: Ja juz robie je 2 miechy->Nie moge sie zdecydowac który blok wybrać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 ten sen jest najprawdopodobniej spowodowany chęcią powrotu na łono matki, a papierowy wąż oznacza że srajtaśma ci się kończy. a blok C_C oznacza jedno-musisz zabić jego twórcę aby dusze wszystkich zniszczonych przez C_C komponentów mogły odlcieć do Valhali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Ahhhh tylko nie odpoczynek od kompa !!!!!!! to mnie zabije !!!! a co do zrobienia WC to wim ze nie ma problema (tzn nie wiem tylko gdzie jest szrot w Kraku :roll: ) a co do kupna C_C to przyznaje sie bez bicia ze jakis czas temu przymierzalem sie do kupna tego ... ale na szczescie juz zrezygnowalem 8) tera tylko qpic jakiegos chiefa 360df zdac egzaminy na koniec polrocza :roll: i bawimy sie w WC (nie zrozumcie mnie zle :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 To musialo byc straszne :P No odpoczynek od kompa by ci sie przydal :P:D teraz pewnie nie mozesz przestac myslec o C_C :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Mam nadzieje, że mi się coś takiego nie przyśni 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 łojej :( ale z tego co mówią to sny tłumaczy się na odwrót :D to może niemasz co się martwić :wink: :?: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 a mi sie po ostrym kuciu maty przytsnil prof. egzaminator :? zeby bylo smieszniej pytal mnie min. z zasad ruchu drogowego :lol: najwyzszy czas przestac jezdzic tym przekletym samochodem i wyluzowac troche z nauka bo zaraz przysni mi sie babka ze statystyki pytajaca mnie o ilosc kol w samochodzie a tego moje serce moze juz niewytrzymac ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 łojej :( ale z tego co mówią to sny tłumaczy się na odwrót :D to może niemasz co się martwić :wink: :?: :)heh to by oznaczalo ze 3 miesiace temu powinienem juz byc z dziewczyna z ktora wtedy chcialem byc... nieee te sny to jedna wielka sciema... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 hehe no przecież :) ale napisałem > "to może" - niewiadomo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 a ciekawe co jabłeś na kolację bo my z kumplami opowiadaliśmy sobie po czym mieliśmy najlepsze jazdy w nocy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Odpoczynek od kompa ? :P odpada bo bym zwariowal :lol: a na kolacje jadlem 3 bulki z zoltym serem + musztarda+ ketchup+ogorki kiszone wszysko popite lemona 3 cytryny :lol: ale nizle sie przerazilem jak zobaczylem sam blok na moim procku .... i voodoo I z radiatorami na pamieciach :lol: qrcze co sie czlowiekowi czaji w podswiadomosci :P i ze takie sny sie pamieta a innych nie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Ja to na sam widok C_C bym się obudził cały spocony i z wielkim wrzaskiem... Wytrwały jesteś skoro przetrzymałeś cały sen :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Hmmm, sennik staroegipski mówi jasno, że znakiem tego stosunek mieć będziesz :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 No właśnie poszukaj w senniku co ten sen miał oznaczać :lol: Poszukaj pod tymi hasłami: -g*wno, bubel, syf, rupieć -samobójstwo, zamach, -C_C -chłodzenie wodne (ew.nawadnianie pól :D ) -laleczka czaki (lub voodo) -wylew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 A co to znaczy jeśli się śni siedem złotych? Wiecie, dwuzłotówka i pięciozłotówka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 A co to znaczy jeśli się śni siedem złotych? Wiecie, dwuzłotówka i pięciozłotówka?że zginiesz potrącony przez słonia :lol: to ja powiem co mi się śniłe: w noc po tym jak zjarałem proca śniło mi się że komp wybuch i że zajarał się cały dom. Kiedys też miałem sen że w pokoju leżał poćwiartowany człowiek, normalnie w nocy wstałem obadać czy go nie ma :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 :arrow: A mi sie dzisiaj przyśnila moja dziewczyna.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 a co po tym trzykropku :> ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 A raz mi się śniło, że po ulicy przed moją norą biegają na łyżwach koleżanki z podstawówki przebrane za różowe futrzane kulki, a ktoś pokrył całą okolicę pianą z gaśnicy. Jakby można było nagrywać na VHS albo coś w tym typie te wszystkie brednie, Salvador Dali nigdy by nikogo nie zaskoczył :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 a kiedyś widziałem w jakimś katalogu wysyłkowym maszynkę do nagrywamnia snów :lol: wyglądało jak wideo tyle że się wsadzało słuchawki do uszu jak się szło spać :lol: myślałem że padne jak to zobaczyłem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Nie no to musial byc super wypasiony sprzet :lol: :D ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 a co po tym trzykropku :> ? a to co po trzykropku zostawie dla siebie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...