Niemiec Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 wozki jezdza jakby ten asfalt byl pokryty lodem. totalnie nie da sie jezdic :/ ga na antku 2.4ghz ti4200 i 512 ramu w 1024/176 i datalach na maxa popierdzielala az milo, ale ten model jazdy :( jak mozna tak gre zpartolic to ja nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 W moim konfigu też gierka płynie... no z tego jak sie nie da jeżdzić normalnie :( Jak widac narazie tylko na Radeonach są problemy... dziwne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Dziwne u mnie zasowa w 1600x1200. Lecz nie zmienia to faktu ze wyglada to zalosnie. Moze tylko niektore widoczki otoczenia sa fajne. Ale sama gra to wielki SHIT!!! :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 dokladnie shit jakich malo.......KICZ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bat Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 U mnie po zmniejszeniu detali smiga ok. Co do sterowania to na klawie jest rzeczywscie nieciekawie ale na kierze jest lepiej. 3ba dac czulosc na maxa i ok. Gra nie jest wybitna ale ma pare fajnych pomyslow: np. mozna nie ukonczyc rajdu z powodu usterek ktore trudno nie miec, usterki naprawde CZUC, ustawienia maja wplyw na jazde. Dla mnie gra ok tylko sterowanie nie najlepsze choc mozna przezyc. P.S. Fajnie sie slizga na sniegu - to jest extra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Poza tym, ze gra jest totalna padaczka to smiga mi po 60 fps w 1024x768x32 z max detalami, env. bump map na high, aa quincunx. Hmm... Trzeba poczekac na catalisty jak zwykle :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Poza tym, ze gra jest totalna padaczka to smiga mi po 60 fps w 1024x768x32 z max detalami, env. bump map na high, aa quincunx. Hmm... Trzeba poczekac na catalisty jak zwykle :P wiedzialem ze to napiszesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Sie wie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 chyba szkoda czasu na to badziewie, nie bedę w to grał....widać,że nie chciało się chłopakom dopracować konwersji, gierka działa jak chce, na niektórych konfigach nie da się grać i jeszcze wygląda do d....spuszczam to z wodą w moim WC.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Mam v-rally 3 i niestety sie nie wlancza :( Otoz klima w plik exe zeby uruchmic gre pojaiwa sie okienko na 1 sekune i znika i tyle :( nic sie wiecej nie dzieje co jest nie tak z gra czy z moim kompem Athln 1.8 256 ram sdr ge forc 2 mx versja ster 4523 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 to moze byc wina gef2mx , zainstaluj nowsze stery bo te co masz to chyab z przed roku , instalnij 53.03 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 pewnie nie zcra... go a jak nie to tak jak lukasrz napisal i directx'a sprawdz PS ta giera jest bednadziejna! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 nie pomogly te sterowniki 53 03 a co z directxem mam sprawdzic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 czy masz 9.0?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 czy masz 9.0?? tak zainstlowalem 9.0 z cd na ktorym byla gra moze lamerksie pytanie ale gdzie jest zainstalowany directx ? bo bym sie upewnil jakiego mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 czy masz 9.0?? tak zainstlowalem 9.0 z cd na ktorym byla gra moze lamerksie pytanie ale gdzie jest zainstalowany directx ? bo bym sie upewnil jakiego mam lol start >uruchom>>dxdiag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 mam 9.0b Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...