Grinch Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Kurna Tiger 8O przegral ... :? Szok :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Co to mialo byc ??!! Sedziowie oplaceni ,do piachu z kanadyjskimi sedziami ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Kurna Tiger 8O przegral ... :? Szok :? rownoczenie zalozylismy chyba temat :( <span style="color:red;">[ciach!]</span>a, co za przekret grrrrrrr :( szooooooook Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@KER Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Kanadyjczycy na stos :| Przecież to Darek wygrał. Chulio tak obrywał.. co z tego, że po nim widać nie było? Ale dostał lanie pożądne.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 chodzace burrito powinno przegrac :| Szkoda slow, ale zalapalem bulwers.wrrr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Zajebiscie poprostu, tyle sie namachal nastukal meksykanina i co i kupa... :( :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@KER Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Nie wytrzymam ide po vóde musze zalać smutki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 amerykanie i kanadydyjczycy do piachu jak k.u.r.w.a nie widzą ciosów to niech oglądają powtórki w zwolnionym tempie j,e,b,a,n,e pedały , póżniej mają pretensje żę ich nikt nie lubi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 moze niech ktos zamknie ten temat w drugim jest wiecej odpowiedzi... kurna nie moge cioty nie sedziowie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 jak z Korzeniowskim tesz nie chcieli uznac jego talentu i mowili ze biegal a nie chodzil ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr - cały dzień miałem do [gluteus maximus] i jeszcze taki news...................... :evil: na szczęscie mam czym to zalać po prostu jest kur@!a super :bij: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 moze niech ktos zamknie ten temat w drugim jest wiecej odpowiedzi... kurna nie moge cioty nie sedziowie... Zeby ich pożadnie opierd...zielić trzeba osobne forum załżyć :twisted: :x :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 to przez sędziów !!! Michalczewski powinien być mistrzem ... specjalnie oglądałem dzisiaj drugi raz walke .... wczoraj na żywo i dziś retransmisje żeby ocenić ........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczur Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :x :x :x :x :x Qrna zeby Kandayjczyka i Amerykanina na taką walke dawać chyba ich pogieło :( :( :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 hmm.... troszkesiezdziwiłem.Kiedysmyślałem że kanadyjczycy i amerykanie trzymajarazem ale jak mi kumpel który mieszka w kanadzie powiedział ze sie oba kraje nielubią to byłem pewien że kanade nie postawi tak jak usa.myliłem sie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 kaszana z tym wynikiem i troche przesadzili a wynik podobny do rozrgywek z innym Polakiem z tzw Diablo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=47935 Wiem, że założyliście równocześnie, ale nie ma sensu, żeby były dwa tematy, a tamten ma więcej odpowiedzi. Locked. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...