RS Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 panowie, to jakies nieporozumienie, Darek byl leprzy !! :? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: co o Tym sadzicie ? :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 fake ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 E no totalna bieda : PS. Tez zrobilem taki temat w tym samym czasie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 ale szyderaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! zaraz sie zdenerwuje.... ale za to jak sie zachowal.... normalnie nie mam slow! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 ten lamerikanin przekombinowal update : kiedys musi byc pierwszy raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 jestem zalamany :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Dla mnie to jest jakaś kompletna kpnia... :oops: komentatorzy pzez całą walke pie_prza ze darek spokojnie wygrywa na punkty itp. meksykanczyk cały czas sie "klei" i ucieka. Jak dlamnie to jest jakieś nieporozumienie... dobrze chociaz ze darek przyjał to ze spokojem. Czekam na reważ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 ten debil nawet sie nie dal uderzyc bo kucal ze strachu debil kurna jego mac. jestem tak zly ze szok. ide jeszcze po pare piw bo musze sie zrelaksowac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 A my amerykanom pomagamy walczyć w Iraku :roll: :evil: PS.I chce zaznaczyć że od samego początku nie popieram walki w iraku...żeby nie było... Ogólnie to mi się (dobry) humor pogorszył i tyle co z tego mam :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Ledwo co @#$@# asfalt trzyma sie na nogach, wali jakies cepy i jeszcze @#$@#$ Kanadyjczyk jest sedzia!!!!!!! Tiger walil mniej, ale porzadniej. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! JESTEM WCIEKLY!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 BLAME CANADA !!! FUCK THE REFEREES !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Ledwo co @#$@# asfalt trzyma sie na nogach, wali jakies cepy i jeszcze @#$@#$ Kanadyjczyk jest sedzia!!!!!!! [...] Lukas20 > Eeee no tylko nie CePy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 a mialo byc tak pieknie :/ Komentator: "Mistrza na swoim ringui trzeba pobic, zabic" mi to tam nie wygladalo jakby gonzalez zabijal tigera chyba ze "zabijac" to sa wedlug komentatora ruchy do laskociagu...... eeeh brak mi slow. Jestem zalamany :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Kapa i tyle ;( Przecież było widać kto jest lepszy. Dla mnie to było wielkie sędziowskie nieporozumienie!!!!!!!!!!!!! BUUUUUUUUU Sędzia kalosz!!!!!!!! (chyba wiadomo o którego sędziego chodzi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@KER Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Ide po Vóde i sie na*eba* . Ku*** Nie wytrzymam !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 ja niemoge jestem poprostu zalamany :[ przeciez ten amerykanin (czy meksykanin mieszkajacy w stanach :P ) caly czas albo sie bronil albo klinczowal nierozumiem tych sedziow. A tak wogule to szkoda ze 3 sedziow niedali z ameryki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 [ciach!][ciach!][ciach!][ciach!][ciach!] [ciach!][ciach!][ciach!][ciach!][ciach!][ciach!][ciach!][ciach!][ciach!] [ciach!][ciach!][ciach!][ciach!][ciach!][ciach!][ciach!][ciach!][ciach!][ciach!] [ciach!][ciach!][ciach!] Wygrał, tego byli pewni: -trenerzy -On -publicznosc -komentatorzy -Gonzalez -Trenerzy gonzaleza -Sędzia ALE OCZYWICIE JEDEN [ciach!] :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 A widzieliście trenera Gonzalesa, jak go zobaczyłem to przypomniały mi się filmy o klasztorach i KUNG FU :D PS. Najkrótszy kawał Świata: -Kanadyjczyk sędzią :!: :!: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 A widzieliście trenera Gonzalesa, jak go zobaczyłem to przypomniały mi się filmy o klasztorach i KUNG FU :D PS. Najkrótszy kawał Świata: -Kanadyjczyk sędzią :!: :!: :evil: Serialnie podobny np. do Shimomury w filmie Karate Kid (ileśtam) Ale to i tak mi humoru nie poprawiło :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 DAREK I TAK JEST MISTRZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 A widzieliście trenera Gonzalesa, jak go zobaczyłem to przypomniały mi się filmy o klasztorach i KUNG FU :D PS. Najkrótszy kawał Świata: -Kanadyjczyk sędzią :!: :!: :evil: dokladnie... ten trener z karate kid :) czy siakos tak :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fac30FF Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 a mialo byc tak pieknie :/ Komentator: "Mistrza na swoim ringui trzeba pobic, zabic" mi to tam nie wygladalo jakby gonzalez zabijal tigera chyba ze "zabijac" to sa wedlug komentatora ruchy do laskociagu...... eeeh brak mi slow. Jestem zalamany :( Idealny komentarz. Nic dodac, nic ujac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 DAREK I TAK JEST MISTRZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tylko ze neistety przez takie gowno darek juz niewyrowna tego <span style="color:red;">[ciach!]</span>ego rekordu i niebedzie mial szansy na jego poprawienie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 geeeeeeeeeeez ogladalem cala walke i sie tak maxymalnie wscieklem jak uslyszalem ze gonzales wygral ze to szok. przeczyez ci sedzieowie to jakies slepe cioty musza byc kurna przeciez gonzales ledwie sie na nogach trzymal pod koniec i tylko sie lepil do michalczewskiego zeby tylko byc w stanie sie utrzymac na nogach do konca walki. on sam byl przeciez pewien ze przegral i sie cieszyl ze w ogole przetrwal ta walke. ehh posrani ci sedziowe.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 A widzieliście trenera Gonzalesa, jak go zobaczyłem to przypomniały mi się filmy o klasztorach i KUNG FU :D PS. Najkrótszy kawał Świata: -Kanadyjczyk sędzią :!: :!: :evil: dokladnie... ten trener z karate kid :) czy siakos tak :lol: pan Myiagi :lol: a tak to jest z walkami na punkty, zawsze oszukac mozna. Jakby go Darek znokautował to by problemu nie bylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 je jeb.. gonazles caly czas chował sie do pasa Michalczestkiego jakby cos tam chciał i ten spiker "mamy nowego mistrza" ja zawsze myślełem ze mistrz = najlpeszy - nie.do.<span style="color:red;">[ciach!]</span>nia a tu jakis [xxxxxx] (zeby nie przklinac) dupek i chowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Bo walki powinny trwać tak długo aż jeden padnie i do tego najlepiej bez przerw :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 ZABIC AMERYKANOW ZABIC KANADYJCZYKOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALE JESTEM WKURWIONY Ja trzymajcie mnie bo zaraz puszcze z dymem ambasade USA.............. Ta walke na pkt wygral Michalczewski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A Ci sedziowie z kanady i USA to......... dajcie mi ich adres. Poswiece siebie w imie sprawiedliowsci. Jush ja ich rozwale wydymam, nasikam do ust, urwe im jaja i kaze im je zjesc. A ten gonzales to pedal. Widzieliscie jak sie schylal do przodu? pozycja do zbierania ryzu.. Sorry za slownictwo ale jestem w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 jezeli znasz sie troche na historii boksu to zapewne wiesz iz na samym poczatku istnienia tego sportu tak bylo (no poza brakiem przerw) i czesto konczylo sie to smiercia jednego z bokserow (vide 99 rundowa walka o mistrzostwo (chyba) angli) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 No cóż - też mnie to zaskoczyło... Co do sędziów - niesprawiedliwe ocenianie odbije się na ich karierze i nie sądzę, żeby o tym nie wiedzieli - wniosek jest prosty... Oglądałem tylko końcówkę walki, więc myslałem, że na początku walki przewaga była po drugiej stronie - z waszych wypowiedzi jednak wnioskuje co innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...