Boxster Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Mam GF3 Ti200 firmy Gainward, mam taki mały problemik... Bardzo pragne tego Zalmana 8O , ale nie jestem pewien czy będzie pasował na moją grafę. Oczywiście karta ma otwory, ale z tylu tam gdzie ma "siedziec" tylny docisk jest sporo drobnych elementow i totalny brak wolnego miejsca do osadzenia tego cuda (a może jest) :evil: Jak sie to montuje :?: Czy można posadzic docisk na tej "elektronicznej drobnicy", może ma tak być, w końcu nz stronie Zalmana piszą że do montażu muszą być tylko otwory na karcie wokół chipu :?: /Lamer Sic!/ Może ktoś montował już coś takiego na Gainwardzie. Aaaa... Bym zapomnial, czy ewentualnie przypasi ten Zalmanik do MSI KT4V, pytam bo tak na oko to trosze malo tu miejsa przy AGP - sasiedztwo pamieci. Dzieki za wszelkie opinie, rady itp. P.S. Zresza patrząc teraz na inne karty, to widze że wiekszość jest z tyłu "usiana" takimi elektronicznymi duperelami... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 moze pomoga ci cos informacje z http://www.zalman.co.kr/english/product/ZM80C-HP.htm najlepiej bedzie chyba do nich napisac i zapytac. ale na "drobnicy" raczej go nie posadzisz ... pozdrowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 1. najpierw poszukaj na boardzie Zalmana http://www.zalman.co.kr/english/board/board.htm 2. potem sie zapytaj kolegi i nicku Mateusz86 (ale wczesniej pocztaj jegoposty na forum C H L O D Z E N I E :arrow: wyszukiwarka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikePL Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 8) Ja mam Zalmana na GF3 Ti 200 (nie Gainward) i wszedł spokojnie. Bloczek z tyłu nie dotyka karty graficznej. Uważaj na nagrzewanie się pamieci przy samym pasywnym chłodzeniu. Ciepłe powietrze z dolnego radiatora nagrzewa radiatorki na pamieciach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...