ParanoiK Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Bo nie używam x'ów, nie lubię ludzi promujących rh, nie zastosowałeś się do mojej prośby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jkel Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 no i widzisz :) jak ktos juz cos powie o red hatcie to juz trzeba go olac calkowicie.he? dziwny tok myslenia btw. prosby odnosnie czerwonego koloru w podpisie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 RH przyszło później ;] odnośnie koloru bo strasznie razi w oczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jkel Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Bo nie używam x'ów, nie lubię ludzi promujących rh, nie zastosowałeś się do mojej prośby.jesli tak to czemu jestes moderatorem? podpowiem ci ze moderator to nie jest ktos kto wydaje polecenia kto ma miec jaki kolor w podpisie :P jedno pytanie. chcesz dalej drazyc ten temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Dobra, zmien ten kolor bo naprawde daje po oczach... I po co ten upori zawziecie? :? Tak bedzie najlepiej dla wszystkich uzytkownikow tego forum ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 M@jkel: ech. Mogę ci zmienić podpis w każdej chwili. Ale nie lubię ingerować w profile użytkowników - więc nie zmuszaj mnie do tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...