Skocz do zawartości
Son-Goku

AMD Athlon 64 3200+@4,9GHz!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

To ja też się pochwalę :D

Moja Z-tka jest w nietypowej obudowie na kółeczkach, więc dałem 220~ na tylni wentylator i w pracy jestem w niecałe 10 min. Zero problemów z parkowaniem. Do tego ogrzewanie, migacz, zawsze zielone światło i można słuchać muzyki :) Jedyny problem: nie mam gdzie żony posadzić :D

Gorące posdrowienia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie!

czapki z glow!

wlasnie podkrecilem siebie samego TAA!

uzylem weryfikowanej uz wielokrotnie metody!, dolalem do organizmu wody :-) z alkoholem

teraz w moim umysle to ie dopiero dzieje czuje ze zyje ! :-) :lol:

to tyle bo juz bredze 8) pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

forest uwazaj!!! alkohol jest napojem "mącącym umysł" wiec teraz musisz podbic troche napiecie (albo na kolanie) a najlepiej naserce. proponuje ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> kabel, podlaczy do gniazdka z pradem zmiennym i w kazda lapke ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> potrzymac osobny drucik z tego kabla. efekt murowany!!! serce z marnego 1.5-2Hz (w zaleznosci od wersji, u mnie 1.1 Hz) podbijesz do ponad 60Hz!!! ;)

a zapomnialem dodac. jako pasty przewodzacej mozesz uzyc pasty do zebow - dokladnie wysmaruj cala "tfasz" tym badzie..eeee.. supeeer pasta :D i rece w miejscu styku z kablem ofkoz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...