Outsider25 Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Kupiłem 3 tygodnie temu w sklepie komputerowym karte graficzną i naped Combo na raty. Po przywiezieniu do domu okazało się ze karta była uszkodzona. Karta została przyjęta na reklamacje. Niestety nie maja juz takich kart w ofercie a ceny pozostałych sa nieco wygórowane w porównaniu z inymi sklepami. Czy mogę zarządać zwrotu pieniezy za kartę mimo tego że wziołem ją na raty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Kupiłem 3 tygodnie temu w sklepie komputerowym karte graficzną i naped Combo na raty. Po przywiezieniu do domu okazało się ze karta była uszkodzona. Karta została przyjęta na reklamacje. Niestety nie maja juz takich kart w ofercie a ceny pozostałych sa nieco wygórowane w porównaniu z inymi sklepami. Czy mogę zarządać zwrotu pieniezy za kartę mimo tego że wziołem ją na raty? tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...