Skocz do zawartości
SpiderMAN

Blue Sirius v2.0 - codename Reloaded

Rekomendowane odpowiedzi

Tak sie powoli zabieram za moda mojego moda...

Na razie pod spray poszly elementy panelu przedniego oraz zamontowalem okno laserowo grawerowane ktore fdostalem od x3mfactory (thnx fjoord)...

To be continued

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

W planach zmiana koloru na oliwkowo-zielony mettalic - ciemny odcien, chyba bede malowal u lakiernika, bo jesien, zima, brak garazu... te sprawy utrudniaja modyfikacje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten czarny akcent na przednim panelu i w okolicach włącznika to to, czego mi od samego początku brakowało :). Teraz buda wygląda bardzo ładnie, pierwsza klasa. A co do oliwkowego, to może jakiś Army Olive, tyle że ten jest matowy....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten czarny akcent na przednim panelu i w okolicach włącznika to to, czego mi od samego początku brakowało :). Teraz buda wygląda bardzo ładnie, pierwsza klasa. A co do oliwkowego, to może jakiś Army Olive, tyle że ten jest matowy....

Wlasnie tak sobie nad odcieniami glowkuje. Na razie poprzestane na tym, dorobie tylko podswietlonko do grawerki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ooo ... si si - dremel rox :-) ale przesycenie skrajnych barw , motyw z matrixa nie.. (a z reszta to moja opinia) 

good work :-)

Panowie... :D

THNX, ale to dopiero poczatek... :P

Blue niedlugo zniknie, tylko musze znalezc pomieszczenie w ktorym moglbym pomalowac moja bude :D

Kolor juz wybralem :D ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SpiderMAN: jakiej firmy są te spreye co używałeś ich do malowania tej budy ? - zapodaj najlepiej foto jak mozesz. Farba ci nie zchodzi po pomalowaniu  napędów ?

Pozdrawiam

Montana na budzie, na napedach Colorworks. Nic nie zchodzi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogolnie powiem ze calosc mi sie bardzo podoba - ten wzorek jest bombastyczny ... ale te blizniaki z matriksa to tam ni w 5 ni w zywoplot... Mysle ze zwykla przezroczysta plexa bylaby fajniejsza no ale to twoja wizja :)

Btw - co to za ladne niebiesko rozowe swiecace w tej budzie? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogolnie powiem ze calosc mi sie bardzo podoba - ten wzorek jest bombastyczny ... ale te blizniaki z matriksa to tam ni w 5 ni w zywoplot...  Mysle ze zwykla przezroczysta plexa bylaby fajniejsza no ale to twoja wizja :) 

Btw - co to za ladne niebiesko rozowe swiecace w tej budzie? :)

Nie rozowe, lecz czerwone.

Wentyl 4LED niebiesko-czerwony Spire...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi