SpiderMAN Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Tak sie powoli zabieram za moda mojego moda... Na razie pod spray poszly elementy panelu przedniego oraz zamontowalem okno laserowo grawerowane ktore fdostalem od x3mfactory (thnx fjoord)... To be continued W planach zmiana koloru na oliwkowo-zielony mettalic - ciemny odcien, chyba bede malowal u lakiernika, bo jesien, zima, brak garazu... te sprawy utrudniaja modyfikacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 jakoś niewiem czemu ale ten kolorek niezbyt mi pasuje :/ ale tak pozatym to spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 jakoś niewiem czemu ale ten kolorek niezbyt mi pasuje :/ ale tak pozatym to spokoBlue?? no to tak tymczasowo... :D Pozostalosci po poprzedniej wizji :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 aha :) no czyli ogólnie buda SPOX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artie Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Taaaa, malowanie sie przyda na pewno:) I jakies podswietlenie grawerki, ale to tez pewnie zaplanowales:) Nie pozostaje nic tylko czekac na ciag dalszy! BTW ja sie niedlugo tez zaprezentuje tylko skoncze kompletowac wuce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 wszystko spox tylko lcdka bym dał w wolną zaslepke 5.25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Nawet przy tym niebieskim ladniej to wyglada niz oryginalny Tracerek :) Fajnie wyszlo Ci to okienko (szczegolnie ta pozostalosc po boku w ksztalcie wzorku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 ladna buda, ladne okienko (ubolewam ze w swojej aktualnej nie moge wyciac :(), tylko kolor kategorycznie do zmiany, niebieski to juz sie chyba wszystkim przejadl. pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Ten czarny akcent na przednim panelu i w okolicach włącznika to to, czego mi od samego początku brakowało :). Teraz buda wygląda bardzo ładnie, pierwsza klasa. A co do oliwkowego, to może jakiś Army Olive, tyle że ten jest matowy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 wszystko spox tylko lcdka bym dał w wolną zaslepke 5.25Nie wejdzie, nie ma szans... A pozatym wole z boku bo go widze bardzo dobrze i moge na biezaco monitorowac all dane :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Ten czarny akcent na przednim panelu i w okolicach włącznika to to, czego mi od samego początku brakowało :). Teraz buda wygląda bardzo ładnie, pierwsza klasa. A co do oliwkowego, to może jakiś Army Olive, tyle że ten jest matowy....Wlasnie tak sobie nad odcieniami glowkuje. Na razie poprzestane na tym, dorobie tylko podswietlonko do grawerki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agooshia Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Niebieska.... cuuuuudna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 ooo ... si si - dremel rox :-) ale przesycenie skrajnych barw , motyw z matrixa nie.. (a z reszta to moja opinia) good work :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 ooo ... si si - dremel rox :-) ale przesycenie skrajnych barw , motyw z matrixa nie.. (a z reszta to moja opinia) good work :-) Panowie... :D THNX, ale to dopiero poczatek... :P Blue niedlugo zniknie, tylko musze znalezc pomieszczenie w ktorym moglbym pomalowac moja bude :D Kolor juz wybralem :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 SpiderMAN: jakiej firmy są te spreye co używałeś ich do malowania tej budy ? - zapodaj najlepiej foto jak mozesz. Farba ci nie zchodzi po pomalowaniu napędów ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Niech ktoś zrobi wreszcie inny film o komputerach niż "Matrix". Błagam. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 SpiderMAN: jakiej firmy są te spreye co używałeś ich do malowania tej budy ? - zapodaj najlepiej foto jak mozesz. Farba ci nie zchodzi po pomalowaniu napędów ? Pozdrawiam Montana na budzie, na napedach Colorworks. Nic nie zchodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agooshia Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Ogolnie powiem ze calosc mi sie bardzo podoba - ten wzorek jest bombastyczny ... ale te blizniaki z matriksa to tam ni w 5 ni w zywoplot... Mysle ze zwykla przezroczysta plexa bylaby fajniejsza no ale to twoja wizja :) Btw - co to za ladne niebiesko rozowe swiecace w tej budzie? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Ogolnie powiem ze calosc mi sie bardzo podoba - ten wzorek jest bombastyczny ... ale te blizniaki z matriksa to tam ni w 5 ni w zywoplot... Mysle ze zwykla przezroczysta plexa bylaby fajniejsza no ale to twoja wizja :) Btw - co to za ladne niebiesko rozowe swiecace w tej budzie? :) Nie rozowe, lecz czerwone. Wentyl 4LED niebiesko-czerwony Spire... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech7 Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 na moje oko buda pierwsza klasa, ale naprawde oliwkowozielona bedzie wygladala lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 czym malowales napedy ?? jaki spray , ile warstw? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...