mitocht Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Witam Mam problem z dyskiem wd 800jb.Wszystko bylo pieknie do wczoraj. . . bios go wykrywa widzi go windows ale jak chce go otworzyc to mam wiadomosc ze napedu nie ma . . . co jest grane ? jest jeszcze szansa zeby dzialal ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Na innym kompie sprawdzales ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 taki mały OT : jak zobaczyłem ten temat to na 99% dawałem że chodzi o WDC i miałem rację. :D proponuję sprawdzić dysk jakimś programem diagnostycznym lub postawić windę od nowa i zobaczyć czy "się" naprawi. może partycja uciekła ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...