piniusz Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 No właśnie...mam za duzy download. Często przekracza 17-18kb/s(chwilowo), w nocy dochodzi w krótkich momentach do 20kb. I byłoby extra, tylko że zawiesza mi połączenie...Wcześniej robił restart, teraz zawiesza i sam muszę zrobić restart, bo nie mogę ponownie podłączyć się. Shadow nie ma opcji regulacji dl, można tylko przestawić up. Zrobiłem go na 4kb/s, ale dalej wyciąga dużo za dużo. Który klient ma taką regulację? Albo może znacie inny sposób na Shadows'a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 polecam tego klijenta do torrentow: www.ei.kefro.st/projects/btclient/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piniusz Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Sprawa rozwiazana: zainstalowałem NetLimiter v1.25.Pięknie ogranicza transfery tak jak mu się nastawi. No i ma jeszcze inne zastosowania:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...