Skocz do zawartości
Hajmon3

Detonatory 52.14 i 52.16 juz sa

Rekomendowane odpowiedzi

a jakie dac najlepiej dla rivy z podpisu, bo nie jestem na czasie :)

Jak dla ciebie to byl juz taki temat czyli cos do 30.xx
teraz mam te, ktor Xp sobie zainstalowal. chcialem pograc w Mercedes benz world racing, ale powiedzialm mi, ze mam za slabego kompa, a colin 2 w 640/840 w full chodzi super a LFS w 800/600/32 w det na medium nie zwalnia ponizej 30fps, wiec po co komu takie super karty ;)

a wracajac do tematu to jakie beda najlepsze?? bo dla mojej "martwej" trojki najlepsze byly 40.72

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też sie zdziwilem ze mi wyniki w markach spadły ale na poczatku to olałem i przeszedłem do testów rzeczywistych czyli gier.I wtym momencie zauwazyłem skok wydajności - zauwazalny w maxie 2 momentami z 70fps robi sie 90 a w Half Life 2 jak mailem mape w której niewaiadomo czemu spogladajac w jedno miejsce w okoice stołu miałem 5fps teraz mam 30fps .Wiec róznica jest na dobre :D !!

A wyniki gorsze w markach bo te stery niemaja optymalizacji pod kątem marków

Pozdro. 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też sie zdziwilem ze mi wyniki w markach spadły ale na poczatku to olałem i przeszedłem do testów rzeczywistych czyli gier.I wtym momencie zauwazyłem skok wydajności - zauwazalny w maxie 2 momentami z 70fps robi sie 90 a w Half Life 2 jak mailem mape w której niewaiadomo czemu spogladajac w jedno miejsce w okoice stołu miałem 5fps teraz mam 30fps .Wiec róznica jest na dobre :D !!

A wyniki gorsze w markach bo te stery niemaja optymalizacji pod kątem marków 

Pozdro. 8)

..mam identyczne odczucia jesli idzie o gry. mam wrazenie ze jest lepiej - plynniej. czasem cielo a teraz przestalo. dodam ze uzywam Ti4200..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest wzrost fps w 3D2003 o ok.  10-20 fps  8O 

Celeron 2Ghz@2,4Ghz,MSI 865P,KINGSTON 333 SINGLE,WD40JB

WF-5600 VIVO 324/600

CLEK TO B.WĄSKIE GARDŁO (  :cry:

fx5600 to waskie gardlo dla procka i nawzajem :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi