krawcu Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 szukałem i nie znalazłem, jak ktoś mi pomoże to będę bardzo wdzięczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 W takim razie źle szukałeś. Tak w ogóle to ...sia la la, sia la la, sia la la, myyyyyyyyydełko Fa... ;) A na serio to mydełko, szczoteczka, ciepła woda. Potem DOBRZE :!: wysuszyć i finito. Można też na sucho chysteczką higieniczna albo papierem do [gluteus maximus]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 ILE RAZY MOZNA O TYM SAMYM?? Bylo parenascie razy. Ja polecam kombo patyczki do uszu + benzynka ekstrakcyjna (taka do zapalniczek). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Ludwik+szczotwczka=czysty proc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...