ryurayo Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 witam:) dokladzie chodzi mi o coolery jakie maja zamontowane uzytkownicy tej plyty glownej [ja mam 8RDA3] [temperatury potrafia sie roznic troche na tych samych coolerach i innych plytach ale chodzi tu pewnie o rozmieszczenie czujnika] ja mam coolermaster CP5-7JD1B OL na athlon 2000+ 0,13 i temperatura wynosi w spoczynku 54-56 stopni a w stresie 60-63. wiatrak wydmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>acy powietrze z obudowy jest. A jaka wy macie temperature i na jakich coolerach? Wasze odpowiedzi pomoga mi w zakupie wydajniejszego coolera - dziekuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 na tym co w podpisie + Titan D5TB(4): 45C - 7V 40C - 12V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryurayo Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 a jak ewentualnie dac wiecej V na wiatrak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 a jak ewentualnie dac wiecej V na wiatrak?jak sie niec w to nie bawiles to standard masz 12V - wiecej lepiej nie dawaj ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryurayo Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 no podawac te temperatury no!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 ja mam 39 w idle na tym co w podpisie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esem Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Ja mam aluminiowego Titana (cośtam cośtam , prawie 3 letniego, po smarowaniu łożysk). Na aplikacjach biurowych 49/50deg, w grach: do 56deg. Pomiar SpeedFanem. Obudowa duża, dodatkowy wentyl 80x80 z termistorem. Zasilacz Forton 300W z termistorem na wiatraku. Board: max. 34deg. Obydwa wentylatory nie startują na maxa. Jak nie miałem dodatkowego wentyla to Barton miał do 62deg a wentylator zasilacza co jakiś czas włączał się na maxa: strasznie upierdliwe. Teraz spoko: cisza i nastrój. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Ten co w pospisie mam jakieś 39 normalnie w grach 44 stopnie max ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blood_reksio Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Ja na tym co w podpisie idle ~33 st. stres 38 st., temp w pokoju 19 st. w budzie wentylator od tytana jako wtłaczający powietrze i cooler master jakiś tam wyciągający. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipny Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Na tym co w podpisie i na Titan TTC-D5TB mam 42-49 stopni. Cos mi to nie pasuje albo ten titan taki dobry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jean Luc Picard Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Epox 8RDA+ XP 1700+ (9x166), CoolerMaster DP5-7JD1B (pasta "zwykła" biała), buda Chieftec średnia 360W PFC - jeden wentyl wciagajacy i jeden wyciagajacy (plus w zasilaczu jeden) temp idle 41, stres do 47, otoczenie 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...