millor Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 tyle mi pokazuje mksvir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Dziwne pytanie... No cóż, ja mam ok 100tys w 45GB, więc to dużo - tylko, że ja mam sporo plików > 100MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Ale pytanie :? :/ Hmm...ortografia sie klania :P Ja sam nei wiem ile mam, ale 50 Gb wszystkiego bedzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Duzo malo, zaley kto co ma na dysku! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 yyeeee nie ma to jak takie zarabiste pytania. czy 90 kontaktow na gg to dózo? LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 chiałem zapytać poprostu jak mocno macie zapełnione twarde Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 chiałem zapytać poprostu jak mocno macie zapełnione twardechiałem zapytać poprostu jak mocno macie zapełnione twarde nie chodzi to o iloś GB ale ilośc plików Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Ja miałem na 40GB ponad 600.000 plików, ale miałem 3 systemy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasheX Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 yyeeee nie ma to jak takie zarabiste pytania. czy 90 kontaktow na gg to dózo? LOL ee raczej standard :) ja sam mam 86(przed chwila liczylem ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recenzent_ Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 dajcie spokoj millor moze byc dyslektykiem boszz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Hmm... i znów wodolejstwo? Recenzent_: ostatnio często ci się to zdarza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 To ja się podłączam i spytam, ile macie ikonek na pulpicie? Ile dpi mają wasze myszki? Gdzie jest Saddam? Czy wasze komórki przy naciśnięciu dowolnego klawisza robią "bip", czy też milczą czy zgoła skrzypią i bekają? Ile macie kartek w podajniku drukarki? Ile (w milach morskich) wynosi długość kabli w waszych komputerach? Ile macie włosów w nosie? Krajst, iwen Dżizes Krajst. Może przykleić topic "Debilne wątki, czyli co masz robić, jeśli chcesz by nakarmiono cię twoimi własnymi jajami" z podobnymi propozycjami? Coś w stylu "Najcieńsze książki świata: 'Ogłada polityczna' by lepper". Ptak komuś nie urasta do potęgi króla Piasta, że "ile" i "ile"? Nie róbmy obory, panowie szlachta. Millor - nie bierz sobie do serca i śledziony tego ptaka, to efekt fefnastego wątku w ciągu mej krótkiej bytności tutaj, w którym pada pytanie typu "ile pendehos" albo "jaki piórnik". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 To ja się podłączam i spytam, ile macie ikonek na pulpicie? Ile dpi mają wasze myszki? Gdzie jest Saddam? Czy wasze komórki przy naciśnięciu dowolnego klawisza robią "bip", czy też milczą czy zgoła skrzypią i bekają? Ile macie kartek w podajniku drukarki? Ile (w milach morskich) wynosi długość kabli w waszych komputerach? Ile macie włosów w nosie? Krajst, iwen Dżizes Krajst. Może przykleić topic "Debilne wątki, czyli co masz robić, jeśli chcesz by nakarmiono cię twoimi własnymi jajami" z podobnymi propozycjami? Coś w stylu "Najcieńsze książki świata: 'Ogłada polityczna' by lepper". Ptak komuś nie urasta do potęgi króla Piasta, że "ile" i "ile"? Nie róbmy obory, panowie szlachta. Millor - nie bierz sobie do serca i śledziony tego ptaka, to efekt fefnastego wątku w ciągu mej krótkiej bytności tutaj, w którym pada pytanie typu "ile pendehos" albo "jaki piórnik". Hłę hłę hłę :lol: Niemoge się powsrzymać Jonas, no więc : ikonek mam 12, mycha ma 600, SAdaMM jest na Karaibach i się śmieje z Amerykańców, nie mam komórki, drukarke mam spaloną, kabelki mają około 0,23 mil :P , a włosów mam około "niewiem". O Boszche :wink: coraz dziwniejsze te Tematy są. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recenzent_ Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Hmm... i znów wodolejstwo? Recenzent_: ostatnio często ci się to zdarza. masz racje ostatnio przegialem z 2 beznadziejnymi topickami ale ta wypowiedz jest jak najbardziej wartosciowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Hmm... i znów wodolejstwo? Recenzent_: ostatnio często ci się to zdarza.A czym innym jest ten cały topic? Przecież to Ośla łączka - panowie moderatorzy dajcie sobie luzzzz :idea: Szanowni użytkownicy również i dajcie spokój z debilnymi topicami w stylu Ile? Wieszcz Jonas prawdę prawi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...