ya23 Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 mam taki problem i nigdzie nie mogę znaleźć rozwiązania.... otóż mam zdjęcie klasowe i chcę, żeby po najechaniu czyiś łeb :) w okienku na dole pojawiało się nazwisko... wiem, że trzeba użyć onmouseover, ale jak :?: a może ktoś zarzuci linka z jakimś ciekawym kursem :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Po co od razu kurs 8) wystarczy ImageReady 3 od Adobe W nim takie rzeczy można robić dosłownie w kilka minut Program generuje kod HTML+Java Script i nie musisz nawet się w niego zagłębiać wystarczy że skopiujesz tam gdzie trzeba i po krzyku ... Program zazwyczaj dostępny jest z Photoshopem6 Według mnie najlepsze narzędzie do takich zastosowań ale rób jak chcesz możesz też to samo od łapy klepać tylko po co 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 źle się wyraziłem, chodziło mi o kurs javascriptu :oops: thx za pomoc, zaraz tego progsa zassam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...