killer Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 co zmalować, czym i w jaki sposób Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Dziesiejszy program sponsoruja: 1. ikonka lupy 2. literka "s" jak SZUKAJ Wszystko to znajdziesz na gorze strony na ktora patrzysz... :twisted: A na zachete masz http://www.tweak.pl/forum/viewtopic.php?t=3969 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Już mnie chyba szlak trafi z takimi tematami, ale będę (postaram się) spokojny. Zanim weźmiesz sięza odblokowywanie to się lepiej zastanów czy jest sens. Sprawdź na jakiej magistrali ci pójdzie.Spójrz na procka Tristana.U niego to raczej by nie było konieczne odblokowywanie( chyba żeby podnieść mnożnik :) ) Sprawdź serię i nam podaj to się potem nad tym zastanowimy czy warto... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Bawisz sie reed~xp? Kolejny niszczyciel powtarzajacych sie postow :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 tutaj powinno wszystko być: http://www.pl.tomshardware.com/column/01q4...1124/index.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Bawisz sie reed~xp? Kolejny niszczyciel powtarzajacych sie postow :P keiename, o co Ci chlopcze chodzi ?! Nie rozumie Twojego dowcipu 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 NO HARD FEELINGS :D tylko juz pare osob zauwazylo ze jestes pogromca powtarzajacych sie postow (i bardzo dobrze) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 NO HARD FEELINGS :D tylko juz pare osob zauwazylo ze jestes pogromca powtarzajacych sie postow (i bardzo dobrze) 8) 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm okeyyyyyyyyy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 thx Krzysiek widze ze im wiecej postów tym więkrzy debil myślałem że pomagacie na forum jestem tu od niedawna i wystarczyło podać linka jestem początkujący, czy to jest powód żeby robić ze mnie debila??? ps. mnożnika nie odblokowałem teraz jest 10.5 x 183 :))) dobranoc pajace Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 pytacie po co kręcić XP 1600 takie zawody lan'owe ale jak ktoś kręci PIV to ma naprawde krótkiego fiuta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 zapomniałem dodać to jest AGOIA, zielony i dałem z nówke 200zł :) z gwarancją sam naklejałem stiker nic nie zakrywa :))))))))))))))))))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 thx Krzysiek widze ze im wiecej postów tym więkrzy debil myślałem że pomagacie na forum jestem tu od niedawna i wystarczyło podać linka To go sobie <span style="color:red;">[ciach!]</span>a sam znajdz w wyszukiwarce , szybciej bedzie !!!!!!!!!!!!!!!! jestem początkujący, czy to jest powód żeby robić ze mnie debila??? Niestety jestes . ps. mnożnika nie odblokowałem teraz jest 10.5 x 183 :))) dobranoc pajace Pajacem to jestes ty i to wielkim , i skoro jestes nowy to sie zachowuj . Po drugie informacje na temat odblokowania mnoznika , byly przerabiane wiele razy , i niektorzy nie maja ochoty czytac tego samego . A po trzecie wszystko jest opisowo i i dokladnie pokazane w necie . Wiec to ty jestes pajacem , ktory nie umnie widac wpisac w wyszukiwarce hasla , i szuka kogos kto mu poda linka na tacy . Gratuluje wyniku w podkrecaniu , tyle ze widzac jaki to jestes nagle madry , stawiam ze miesiac podzialasz na tym fsb :) Sayonara lamo . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Daj skrin to uwierze, ze masz 183x10,5 .......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 zapomniałem dodać to jest AGOIA, zielony i dałem z nówke 200zł :) z gwarancją sam naklejałem stiker :))))))))))))))))))))) Człowieku czemu jesteś taki [censored !]??? 4 posty pod rząd :lol: :lol: :lol: w tym 2 takie same :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 zapomniałem dodać to jest AGOIA, zielony i dałem z nówke 200zł :) z gwarancją sam naklejałem stiker nic nie zakrywa :))))))))))))))))))))) za 200zl nie wierze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 pytacie po co kręcić XP 1600 takie zawody lan'owe ale jak ktoś kręci PIV to ma naprawde krótkiego fiuta O co Ci chodzi z tym kreceniem PIV ? I nie wierze, ze masz 10,5x183 na tej plycie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 pytacie po co kręcić XP 1600 takie zawody lan'owe ale jak ktoś kręci PIV to ma naprawde krótkiego fiuta O co Ci chodzi z tym kreceniem PIV ? I nie wierze, ze masz 10,5x183 na tej plycie. Ja tez nie wierze...pokazuj co tam masz!!!!! :P :P :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khorne Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Cosik nie chce pokazywać :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...