Skocz do zawartości
makrel

Serwer do gry ...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :P mam takie pytanko do osób posiadajacych lub majacych dostep do szybkich (min 2 mb) i dobrych lacz . Wiem ze sa takie osoby lub moga byc hyhy. mam proźbe , czy ktos moglby postawic serverek do pewnej gry/modu ? :)) chodzi mi o mod do quake 3 , a mianowicie Urban Terror ( www.urbanterror.net ) moge pomoc w skonfigurowaniu takiego servera na windowsie i na linuxie itd. Zachecam do ssania tego modziku , zajmuje troszke duzo , 322 mb pelna wersja beta 3.0 + nowa nakładka 3.1 36 mb, potrzebny jest najnowszy patch do q3 Point relase 1.32 , mod UrT jest podbny do Cs ale tylko z poczatku , tak naprawde jest to bardzo dynamiczna gra , dostepne sa prawdziwe bronie i itemy itd :)

Wszelkie pytania i wątpliwosci kierujcie zainteresowani admini/gracze na gg: 330156 lub email brian@enterpol.pl albo na forum :D

thx ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ojej zapomnialem dodac :) chodzi mi o serwerek na ktorym bedzie mozna pograc klanowki/treningi/mecze CB . a na tych ca sa to raczej ciezko , nie ma mozliwosci dostania na nie Rcona zeby zażądzac serverem , i jesli gra sie w CB to jestesmy skazani (moj klan i inne klany) grac na zagranicznych serverach gdzie ping nie dopisuje i zazwyczaj konczy sie to porazka ... w UrT jest w miare dobrych serverow z 8 na nich nie da sie zagarc zadnej klanowki... z tymi adminami co sa raczej pogadac nie mozna ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi