makrel Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Witam :P mam takie pytanko do osób posiadajacych lub majacych dostep do szybkich (min 2 mb) i dobrych lacz . Wiem ze sa takie osoby lub moga byc hyhy. mam proźbe , czy ktos moglby postawic serverek do pewnej gry/modu ? :)) chodzi mi o mod do quake 3 , a mianowicie Urban Terror ( www.urbanterror.net ) moge pomoc w skonfigurowaniu takiego servera na windowsie i na linuxie itd. Zachecam do ssania tego modziku , zajmuje troszke duzo , 322 mb pelna wersja beta 3.0 + nowa nakładka 3.1 36 mb, potrzebny jest najnowszy patch do q3 Point relase 1.32 , mod UrT jest podbny do Cs ale tylko z poczatku , tak naprawde jest to bardzo dynamiczna gra , dostepne sa prawdziwe bronie i itemy itd :) Wszelkie pytania i wątpliwosci kierujcie zainteresowani admini/gracze na gg: 330156 lub email brian@enterpol.pl albo na forum :D thx ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Dobra, ale przecież non stop widzę serwery UT, z czego na średnio 5 są miejsca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makrel Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Ojej zapomnialem dodac :) chodzi mi o serwerek na ktorym bedzie mozna pograc klanowki/treningi/mecze CB . a na tych ca sa to raczej ciezko , nie ma mozliwosci dostania na nie Rcona zeby zażądzac serverem , i jesli gra sie w CB to jestesmy skazani (moj klan i inne klany) grac na zagranicznych serverach gdzie ping nie dopisuje i zazwyczaj konczy sie to porazka ... w UrT jest w miare dobrych serverow z 8 na nich nie da sie zagarc zadnej klanowki... z tymi adminami co sa raczej pogadac nie mozna ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Ok. A jak wam ktoś założy, to dacie pograć? Jakkolwiek UT dawno nie grałem, siedzę na InstaGib... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makrel Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 lol nei rozumiem cie ale damy pograc chociaz sa inne publiczne servery UT - Urban Terror , nie mylic z Unreal'em Prawidlowo pisze sie w skrocie - UrT :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 hint: jaja sobie robiłem, zapomniełem emota ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makrel Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Blee ktos inny sie wypowie : D ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...