mic_s Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Ja już po teście. Mój wynik to 128, myślę, że nie taki słaby :lol: A wasz? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Mi wyszedł bardzo nisko 79 punktów, ale mam 14 lat dopiero. P.S. Ale coś mi sie ten test podejrzany wydał bo większość pytań wydawała mi się prosta. Powtórze go z innymi pytaniami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 mi też wyszło 79 pkt a w szkole mieliśmy i miałem 130 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 ja mam ponizej 100 ale nie wowiemile dokładnie bo nie wiele .. :) fakt ze wiecej od wiekszosci moich kumpli ale i tak mnie to nei zadowala :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 113 :) ale jak na 14 lat to i tak dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 ja mam 92 i 16 lat... wczesniej robilem inny test to mialem 119. cos nie tak ... i troche za malo czasu bylo na co niektore. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 :arrow: 105 - chyba nie jest zle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 LOL, ten test ... sa jakieś dziwnie niskie wyniki. Mam 103 a miałem rok temu w podobnym teściku (też taki programik i podobne pytania) ponad 130 :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Ja teraz miałem 126 pktów... nie jest aż tak źle :) Mam 19 lat :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Ten test dziwny był i za mało czas una niektóre pytania i jeszcze mi sie pózno okienka pokazywały czas juz leciał a zadania nie było widac qwa mac ale IQ to 119 mysle ze mam wiecej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 126 nie skończone 16 lat =]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 118 .. :D 16 latów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 126 Najbardziej mnie irytowalo, to ze mimo ze podalem odpowiedz musialem swoje odczekac z paskiem czasu ;/ Juz myslalem ze nie wytrwam do konca ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 hey - ile to ma etapów - bo nie wiem, czy zabrac się do tego dzisiaj, czy jutro? Heh - pewnie ze względu na moje przeziębienie będę miał gorszy wynik - ale co tam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Varrol - jeden etap 65 pytań. Zajmuje to około 50 minut i jest dość nużące. Kto wziął udział po godzinie 19 to jego wyniki nie będą brane pod uwagę przy zliczaniu końcowych rezultatów, ale to w sumie bez znaczenia :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Varrol - jeden etap 65 pytań. Zajmuje to około 50 minut i jest dość nużące. Kto wziął udział po godzinie 19 to jego wyniki nie będą brane pod uwagę przy zliczaniu końcowych rezultatów, ale to w sumie bez znaczenia :] Chodziło mi o to ile jest bloków, bo właśnie jestem przy trzecim. AA, już nieważne - czyli jeszcze 25 pytań... Upgrate - jeszcze 10 pytań - ale tego duuuużo.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 buuuuuuu 107 tylko :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 ejo a gdzie go znalezc??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 ejo a gdzie go znalezc??? http://iq.onet.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 ejo a gdzie go znalezc???www.iq.onet.pl :) moj wynik 130 http://www.chaos.q3.prv.pl/iq.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 wynik 121. jestem zadowolony ale uwazam ze test byl zle przeprowadzony... za malo czasu na niektore zadania z trescia, poza tym rysunki do niektorych pytan ladowaly sie po 15sekundach - pewnie przez przeciazenie serwera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 126 :| tak sobie no ale na mój wiek to dobrze :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 No nawet nie tak źle, może jak się lepiej poczuję to zrobię tescik jeszcze raz dla porównania. Aha - o innej porze dnia :lol: Co do pytań, to nie wszystkie z danej grupy czasowej sa na tym samym poziomie trudności - ale ogólnie jest za dużo czasu. O, na TVN podają rozwiązania do testu - myślałem, że są różne zestawy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 130 ale w ostatnim teście mi sie obrazki dopeiro pod koniec czasu pojawiały.. eh.. ten test zaniża wyniki modemowcom ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Ten test dziwny był i za mało czas una niektóre pytania i jeszcze mi sie pózno okienka pokazywały czas juz leciał a zadania nie było widac <font color="#FF0000">[ciach!]</font> mac ale IQ to 119 mysle ze mam wiecej :)U mnie w połowie czasu dopiero się zaąłdowały - przynajmniej większość bo po takim "efekcie" dałem sobie spokój na dziś. Może kiedy indziej i na szybszym łączu. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Kilka testow nie jest na inteligencje, a raczej na doswiadczenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 ja 139 18 lat ale nie mam gdzie screena wrzucic ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 a mi 119 wyszlo ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Mam 82 - mój mózg jest chyba TICI TICI (bardzo mały) no ale mam 13 lat (to coś wyjaśnia) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 powinno byc tak zrobione ze nie wyorzystany czas przechodzi na nastepne pytanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...