Skocz do zawartości
mic_s

Narodowy Test Inteligencji

Rekomendowane odpowiedzi

Varrol - jeden etap 65 pytań. Zajmuje to około 50 minut i jest dość nużące. 

Kto wziął udział po godzinie 19 to jego wyniki nie będą brane pod uwagę przy zliczaniu końcowych rezultatów, ale to w sumie bez znaczenia :]

Chodziło mi o to ile jest bloków, bo właśnie jestem przy trzecim.

AA, już nieważne - czyli jeszcze 25 pytań...

Upgrate - jeszcze 10 pytań - ale tego duuuużo....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nawet nie tak źle, może jak się lepiej poczuję to zrobię tescik jeszcze raz dla porównania. Aha - o innej porze dnia :lol:

Co do pytań, to nie wszystkie z danej grupy czasowej sa na tym samym poziomie trudności - ale ogólnie jest za dużo czasu.

Dołączona grafika

O, na TVN podają rozwiązania do testu - myślałem, że są różne zestawy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten test dziwny był i za mało czas una niektóre pytania i jeszcze mi sie pózno okienka pokazywały czas juz leciał a zadania nie było widac <font color="#FF0000">[ciach!]</font> mac ale IQ to 119 mysle ze mam wiecej :)

U mnie w połowie czasu dopiero się zaąłdowały - przynajmniej większość bo po takim "efekcie" dałem sobie spokój na dziś. Może kiedy indziej i na szybszym łączu.

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi