Varrol Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 A ile jest max? Bo jak się orientuję, to ok 5 miałem źle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Qwa cos mi nie pasuje za kilka bledow mam 126pkt. :/ Zobaczymy jak sie test liczy wdlug TVN :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 jakie mózgi...siedzą przy kompie a takie IQ (ja jak bym siedziała tylko przy kompie to bym pewnie 50 nie miała :mrgreen: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 145 jest max przy tym teście - czyli nasze wyniki są niezłe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 JUa wlasnie zaliczylem TVNa - i mam 128pts! Hehe! (max 145) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 ja 139 18 lat ale nie mam gdzie screena wrzucic ... http://picserver.student.utwente.nl/?action=news Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 To nie jestem az taki DEBIL pomimo tego ze pisac nie umiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 głuehehe, ja połowy pytań to nie widziałem bo się załadowały pod sam koniec czasu albo wogle, wynik mi wyszedł 74 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 a ja sie w przeciwienstwie do was nie pochwale wynikiem hyhyhy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GSI Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Mój wynik to 134 , ale dziwny był ten test , nie mogłem rozgryźć z tymi obrazkami (baloniki , domek , pingwin ). Dosyć dobrą mam spostrzegawczość jednak nie udało mi sie poprawnie odpowiedzieć na te pytania . Reasumując test był robiony pod publike i dla reklamy TVN :) Ja robiłem na onecie a na TVN napewno były przerywniki reklamowe i świecące kropki :) BTW : całkiem inteligentna wiara siedzi na tym forum :) Pozdrówki for all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 ten test nie jest wiarygodny bo mam 85 czyli ponizej przecietnej, podczas gdy rozwiazywalem wiele trudniejszych testow i wyszlo ze mam duzo ponad przecietna... no coz co test to inny :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 129 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 O.K juz mam: http://picserver.student.utwente.nl/getpicture.php?id=420460 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin_n Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 IQ = 112 :? wiek = 17 lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Już mam według TVN i Zrobiłem go jeszcze raz :D IQ=129 Czyli i tak słabo... :? Powinni jeszcze w TVN porównać wyniki testów różnych forum :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Rozróżnijcie Show od testu na inteligencje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 AAAAA.....ja robiłem o 20, i mi sie K**WA obrazki ładowały czasem nawet 20 sekund. a czas lecił.....a 2 w ogóle i musiałem strzelać z odpowiedziami....wyszło 85 :oops: TO NA PEWNO TEN SHIT IE :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Rozróżnijcie Show od testu na inteligencje. Popieram w 100%, test iq sie pisze na papierze przez ileś tam godzin (moze 1h :P) i w spokoju przede wszystkim. I dostajesz wynik osobno z myślenia przestrzennnego, osobno z jakiś działań na liczbach itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Ja jestyem najlpeszy 79, A co ciekawe dodam że muiałem przeprowadzane normalny test na inteligencje i miałem wynik 134 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi_tom Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Ten test byl jakis zwalony. Po: 1) Niezrozumiale jest dla mnie ze za w wieku ponizej 19 lat za ta sama ilosc punktow byl owiele nizszy wynik IQ niz jakbym mial tyle samo punktow i wiek powyzej 19 lat. Dla przykladu. Mialem 46 dobrych odpowiedzi i dla mojego wieku 15lat czyli ponizej 19 za to otrzymalem IQ 95! Moja siostra natomiast ktora ma 21 lat i miala punktow 48 miala IQ rowne 115. Moim zdaniem powinno byc odwrotnie. Czyli = Starszy - bardziej wyedukowany i to wlasnie on powinien miec mniejsze IQ za wyzsza liczbe punktow. 2) Za malo czasu na niektore pytanie. Czasem nawet nie zdazylem zrozumowac dokladnie pytania a juz mialem next. 3) Kiedys mialem inny test i mialem IQ 119. JEDNYM SLOWEM JAKAS KISZKA A NIE TEST. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 117, 20 ale ten test byl cos nie tego.... robilem czesto przy kompie to wychodzilo >130 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 119 IQMarkow :P :P wiek = 20 a wszytsko zawdzieczamy "szybkiemu" internetowi i obrazkom 2cmx2cm :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Mialem 109 i nedze z obrazkami pod koniec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 119 i 21 lat... byloby duuuzo wiecej gdyby nie fakt, ze test rozwiazywalem siedzac obok mojej Lubej ;) Nie zawsze udalo nam sie w pore skupic uwage na kolejnych pytaniach i tak ok. 10 pytan przegapilismy ;) PS. Jej wynik to 121. Wiek ten sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Tylko 124 .Ale miałem tesz testy robione i mój wynik wynosił 139. Wniosek : za dużo browarka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Eee tam <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły - tak to odwzorowuje naszą inteligencje jak - nie powiem co :/ Jest to może jakiś znikomy wskaźnik naszego "logicznego myślenia", a nie inteligencji ;) --- A tak po za tym to mam 128/15lat --- Pytania były przygłupawe-niektóre ;/ Ogólnie nie podobało mi się to. Pozdro dla wszystkich mózgów tweaka. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Mi tez ten test coś dziwny sie wydaje. IQ czyli iloraz inteligencji to stosunek intelignecji do wieku czyli im starsza osoba tym powinna więcej punktów zdobyć żeby mieć te iq 100. Testu nie zrobiłem bo obrazki nie chciały się ładować. Widze że dużo osób ma iq koło 130 to niech te osoby mi wytłumaczą dlaczego suma lat tamtych dwóch gości wynosiła 50 a nie 49 lat? Chyba kojarzycie o które zadanie mi chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 74 ;/ ale wiek 13 lat mnie usprawiedliwia ;) chyba jestem najmłodszy na tym forum ze stałych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 ale z tabeli wynika za młodsi mieli sporo tódniej i gorsze wyniki. do 19lat zeby mic 100pkt -48 odpowiedzi 20-34lata -41 odpowiedzi powyzej 35lat tylko 34odpowiedzi jak dla mnie troche spora róznica bo niby dalaczego młodsi maja byc inteligentniejsi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McQueen Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Tylko 89 .Ale miałem tesz testy robione i mój wynik wynosił 139. Cholera... to napewno za samą ortografie dostałeś ze 130, szedłeś jak burza !!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...