Varrol Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Ale lol, jakbym miał 35 lat, to IQ by mi wyszło 145 - heh - może niech wszyscy podadzą liczbę prawidłowych odpowiedzi, bo te IQ są nie do końca adekwatne. U mnie było 58 poprawnych odpowiedzi - z tym, że skopałem obrazki, bo były za małe i nie widziałem różnic - w TV jak pokazywali, to było łatwo te różnice znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 u mnie iq = 117 , 50 poprawnych odpowiedzi , wiek 22 latka , na innym tescie wyszlo mi 134 pkty , zgodze sie ze powalone bylo z czasem , na niektore pytania odp mialem od razu a na inne braklo czasu ( glownie na te z ciagami liczb ... ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GSI Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 ten test nie jest wiarygodny bo mam 85 czyli ponizej przecietnej, podczas gdy rozwiazywalem wiele trudniejszych testow i wyszlo ze mam duzo ponad przecietna... no coz co test to inny :roll: Dokładnie . Ja nie oglądałem TVN . Były tam jakieś świecące kropki bo jak tak to to była jedna wielka machina przyciagajaca widzow przed ekrany . Test napewno nie jest wiarygodny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 draak_2002, te duuuuzo wiecej to ile? 180? Ja bym wam te punkty tak policzyl: 119+121=240 240/2=120 (to wasza srednia) 120/2 = 60 - zajebisty wynik... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agooshia Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 119 - wiek 21 :) A balam sie wczesniej ze bedzie duzo gorzej bo ja z matematyki zawsze noga ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 119 i 20 lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Mi tez ten test coś dziwny sie wydaje. IQ czyli iloraz inteligencji to stosunek intelignecji do wieku czyli im starsza osoba tym powinna więcej punktów zdobyć żeby mieć te iq 100. Testu nie zrobiłem bo obrazki nie chciały się ładować. Widze że dużo osób ma iq koło 130 to niech te osoby mi wytłumaczą dlaczego suma lat tamtych dwóch gości wynosiła 50 a nie 49 lat? Chyba kojarzycie o które zadanie mi chodzi?tez sie zastanawiam przeciez ten gostek konczy 25 lat w grugniu a wiec ma 24 lata czyli 25 +24 =49 :roll: czy jakos tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 143, 21 lat .. ale ten test to jakas po<span style="color:red;">[ciach!]</span>lka a nie test .. do inteligencji to on sie mial tak jak drzwi do lasu .. Robilem ze 2 lata temu tescik do mensy to musze przyznac, ze ten w porownaniu do tego mensowskiego to byl jakis taki nie halo ;] Ot kolejny Reality Show TVN'u :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 tez sie zastanawiam przeciez ten gostek konczy 25 lat w grugniu a wiec ma 24 lata czyli 25 +24 =49 :roll: czy jakos tak też dałem 49 bo tak jest, a jak ktoś uważa inaczej to jest nie-tegez. 117, 21 lat itp. ale w międzyczasie zajmowałem się ściąganiem plików przez get righta, siedziałem na forum i gadałem przez GG :D i winamp grał. ściema a nie test. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 111 pkt , kurde za szybko te obrazki byly do porównani , na tym sie machnołem i na jednym niezdązyłem kliknąc odpowiedzi bo mi pytanie spier.... :/ (18lat) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolim Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 118 - 20 lat. Zrobiłem na Onecie, bo naświetlane kropki mnie nie robią ;) Wogóle Ten test jakiś dziwny, bo z tego co mówicie max był 145pkt, a istnieja osoby z wyższym IQ (nie żebym uważał że mam wiecej :) ), więc jak ktoś taki ma uzyskać dobry wynik :?: Mi najwiecej problemów sprawiało wyłapywanie zalezności miedzy ciagami liczbowymi, chyba ciutke zamało czasu na to. Sumowanie było juz łatwiejsze. Za to zrobiłem wszystkie pytania z róznicami na obrazkach, choć w tym z balonikami strzelałem bo nie zauwazyłem :) PS. Jest gdzieś rozpiska poprawnych odpowiedzi? bo na onecie nie znalazłem/przegapiłem (edit: hehe nieważne już mam:) ). Test robiłem wczoraj, koło pierwszej w nocy i już mi sie nie chciało nic szukać, zobaczyłem cyferke na koniec i poszedłem spać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Ja uzyskałem 128 (23lata prawie 24 bez m-ca z okładem :P ). Ale test był troszkę "dziwny" tzn. łatwy nawet testy próbne zamieszczone na Onecie były trudniejsze, może chodziło o to by ogólnie nie wypadło tak źle :wink: Jeszcze kwestia kontrowersyjnych pytań - vide to z wiekiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 57 odpowiedzi prawidłowych na 65, wiek 21 IQ = 130 myślę, że i tak nieźle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 109 pkt, 18 lat ... jak dla mnie spox .. w innych testach mialem 130 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 wlasnie przed chwila do TVN'u poszedl taki o to mail ... http://picserver.student.utwente.nl/getpicture.php?id=421658 ciekawe czy cos odpisza :) MOJ WYNIK = 128 8) 22 lata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 moja kolezanka dziś mówiła że miała 156 pkt :lol: :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Ale lol, jakbym miał 35 lat, to IQ by mi wyszło 145 - heh - może niech wszyscy podadzą liczbę prawidłowych odpowiedzi, bo te IQ są nie do końca adekwatne. U mnie było 58 poprawnych odpowiedzi - z tym, że skopałem obrazki, bo były za małe i nie widziałem różnic - w TV jak pokazywali, to było łatwo te różnice znaleźć. to fakt, z tymi obrazeczkami na necie z deka przesadzili :? a moje wyniki ? za pierwszym razem 100 (nie ma sie czym chwalic :roll: ) za drugim 120 (tym razem bez gadulca w czasie testu :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Z tymi latami to też tak różnie - no bo jeżeli brać jeszcze miesiące pod uwagę, to tamten z czerwca ma już 25 lat i 3 miechy, a temu drugiemu brakuje dwa miechy do 25 lat, więc w sumie mają ok 50 lat i 1 miesiąc - tylko, że to bez sensu. No bo tak się nie liczy - jeden ma 24 a drugi 25 więc razem 49 - chyba tak się powinno, ale kto wie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Z tymi latami to też tak różnie - no bo jeżeli brać jeszcze miesiące pod uwagę, to tamten z czerwca ma już 25 lat i 3 miechy, a temu drugiemu brakuje dwa miechy do 25 lat, więc w sumie mają ok 50 lat i 1 miesiąc - tylko, że to bez sensu. No bo tak się nie liczy - jeden ma 24 a drugi 25 więc razem 49 - chyba tak się powinno, ale kto wie... no w sumie sprytne wylumaczenie ale raczej nie o to chodzilo ... tak sie nie liczy sadze ze zmyja mnie odpowiedzia ze rocznikowo liczyli czy jakos tak wkleje jak cos odpowiedza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Z tymi latami to też tak różnie - no bo jeżeli brać jeszcze miesiące pod uwagę, to tamten z czerwca ma już 25 lat i 3 miechy, a temu drugiemu brakuje dwa miechy do 25 lat, więc w sumie mają ok 50 lat i 1 miesiąc - tylko, że to bez sensu.Wcale nie bez sensu tylko właśnie z sensem to może byc wytłumaczenie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 A ja mam 119 8) 8) Robione w półśnie. Musze jeszcze raz spróbować kiedyś. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 No ja jedynie 121. Jak na 27 lat to chyba jeszcze znośnie. Może byłoby więcej, ale rozwiązywanie testów obrazkowych na 14 calowym telewizorze z raczej kiepsko odbierającym TVN temu nie sprzyjało. Po prostu powaliłem 2 z 3 testów obrazkowych, bo ani w domku, ani z dziewczynką różnic wychwycić nie można było. Jak pokazywali poprawne, to też nie widziałem tej drugiej rączki dziewczynki, a zaznaczam, że nic nie piłem :D . Ale ubaw miałem niezły... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 To sie nie liczy ;( W tym na gazeta.pl mialem 20/30 - powyzej sredniej krajowej, a tu IQ=100 no i ten niekorzystny przelicznik (mam 14 lat) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Ja mam 96IQ - 17 lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::|Jarek|:: Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 wlasnie przed chwila do TVN'u poszedl taki o to mail ... http://picserver.student.utwente.nl/getpicture.php?id=421658 ciekawe czy cos odpisza :) MOJ WYNIK = 128 To było pytanie 53. Ja też zaznaczyłem, że 49 :) . Też wysłałem maila i czekam na odpowiedź, jak będzie to też wkleje. Poniżej mail: A co do wyników to miałem 55/65, co w przypadku 18 lat dało 118 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekcie Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Ja miałem na tym teście 105 punktów, a w innym robionym wcześniej miałem 124 i mi się wydaje, że ten drugi robiony w zaciszu, gdzie można było się spokojnie zastanowić i gdzie mozna było na niektóre trudniejsze pytania poświęcić więcej czasu, a na inne mniej był bardziej wiarygodny. Jednak i ten test wykrył moje pięty achillesowe. Jako humanista dobrze wypadłem na testach na komunikację werbalną, natomiast w liczbach i figurach geometrycznych wypadłem kiepsko i stąd taki kiepski wynik. Moim zdaniem humanista jest skazany na porażkę w testach, gdzie większość pytań jest z dziedziny matematyki i vice versa. Aha mam 30 latek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 ja mialem 95 i 16 latek,ale na tych co trzeba bylo liczyc to mieszalem. jeszce robilem w e-cafe i glosno bylo:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Obaj mieli 50 lat bo jeden mial 25 lat i 4 miesiace, a drugi mial 24 lata i 10 miesiecy, co w sumie daje 50 lat i 2 miesiace (okolo rzecz jasna). Smieszne jest to ze moja siostra zrobila to pytanie dobrze, bo stwierdzila ze wazny jest rocznik urodzenia a nie data konkretna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 draak_2002, te duuuuzo wiecej to ile? 180? Ja bym wam te punkty tak policzyl: 119+121=240 240/2=120 (to wasza srednia) 120/2 = 60 - zapupisty wynik... Jesli tak zinterpretowales moja poprzednia wypowiedz to znaczy tylko tyle, ze masz powazne problemy z elementarnym pojeciem uczciwosci. Nie mozesz zakladac, ze wszyscy wokol tylko oszukuja (tu "sciagaja"), kradna etc. Moze Ty tak postepujesz, moze nie. Jednak jesli tak to nie oceniaj innych swoja miara :evil: Gdybys jednak nie zrozumial powyzszego to napisze to jasno, ba!, nawet prostacko- rozwiazywalismy wspolnie czytaj siedzielismy obok siebie, a nie korzystalismy z jednego arkusza odpowiedzi [test byly rozwiazywany przed TV a nie na www] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 heh, 132 - 23 lata. boli mnie tylko to ze w 1280x1024 (na 20 calowym monitorze) nie widzialem zadnych roznic w obrazkach. dopiero na ostatnim (po zmianie rozdzialki na 1024x678) znalazlem roznice. odddawac moje 2 pkty - mialbym iq 136 :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...