ModdingKing Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 co byście polecili pod AMD ? jaką płytę do tej pory miałem Soltek 75DRV2 no a teraz jestem w plecy z 2 lata w płytach głównych więc mam prośbę o poradzenia mi jaką kupić najlepiej by była dobra stabilna i dobrze się kręciły na niej AMDki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 polecam epoxa, bo mam i nie narzekam, 8RDA3 chyba teraz mozna kupić, 350 zl no albo abit NF7 w tej samej cenie ile masz kasy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 kup abita ic7 i spróbuj zamontować procek amd to będziesz miał zajęcie. ewentualnie poczytaj forum bo takich tematów jak twój było od chu.. i ciut ciut. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 szukaj!!!! takich tematow bylo miliony ! :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 szukaj!!!! takich tematow bylo miliony ! :evil:Tylko tyle? Mi sie wydaje ze wiecej :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 wszystkie plyty na nForce 2 (ultra 400). polecam plyty takich producentow jak abit, epox, soltek. pozdro update podaj jeszcze ile mozesz wydac na plyte glowna. do krecenia polecam rownierz plyty na KT600 abita Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 wszystkie plyty na nForce 2 (ultra 400). polecam plyty takich producentow jak abit, epox, soltek. pozdro update podaj jeszcze ile mozesz wydac na plyte glowna. do krecenia polecam rownierz plyty na KT600 abita do 500 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 bierz abuta nf7-s 2.0 full wypas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 wszystkie plyty na nForce 2 (ultra 400). polecam plyty takich producentow jak abit, epox, soltek. pozdro update podaj jeszcze ile mozesz wydac na plyte glowna. do krecenia polecam rownierz plyty na KT600 abita do 500 zł w proline masz abit nf7-s za 499 zl http://www.proline.pl/shop.php?prodid=4142...9545f4e46375f53 oraz soltek 75frn2-l za 339 zl http://www.proline.pl/shop.php?prodid=534f...735464e52322d4c roznica miedzy tymi plytami jest taka ze abit jest bardziej wyposazony. jezeli Ci niezalerzy na bardzodobrym dzwieku, firewire i sata to bierz solteka, a jezeli Ci na tym zalerzy bierz abita. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 ... no a teraz jestem w plecy z 2 lata w płytach głównych więc mam prośbę ... zwracaj uwage na dziury kolo Socketa - bo inaczej mozesz miec porblemy przy blokach wodnych :P bo ostanio jest tendencja zeby tych 4 dzurek nie dawac :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...