kot Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Witam wszystkich mam taki miły problem poszukuje dos'a najlepiej ver.7 wiecie może skąd pobrać coś takiego :) pzdr miłośnik dosa ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Wersje 7.0 moglbys wydusic z Windows. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kot Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 z tego co wiem w windowsie jest nakładka a nie cały dos np niema polecanie fasthelp pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Z tego co wiem to DOS 7 istnieje chyba tylko w połączeniu z Windows. Ostatnią pełną wersją był chyba 6.22. Wersja z Windows nie jest żadną nakładką, nie ma tylko częsci programów, z których wiekszość stała się zbędna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Mam zapakowany, legalny z licenja i manualem dos 6.22. Niedrogo moge odstapic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...