deeejot Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Mam pytanie dotyczace lologowania w win xp . Otoz zainstalowalem z przez windows update jakies poprawki do winxp i kurde pojawia sie mi sie przy kazdym resecie i wlaczeniu komputera okno logowania z moim loginem w ktore musze kliknac i dopiero wtedy wchodzi do wina nie zakladalem zadnego hasla. Malo tego zostawilem kompa wlaczonego bo sciaga mi z direct connect i przychodz sprawidzic ile sciaglo a tu sie pojawilo znowu to okno Moje pytania : 1 jak to oknoo wylaczyc zeby sie nie pojawialo 2 dlaczego jak zostawm bez ruchu kompa to sie tak jakby wylogowywuje 3 czy odinstalowanie tych poprawek pomoze ? i czy warto odinstalowywac czy jest inne wyjscie ? Kurde mala poprawka ekran powitalny a nie okno logowanie wlasnie pytanie brzmi jak wylaczyc ekran powitalny ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 1. Sciagnij sobie tweakui i ustaw automatyczne logowanie na dane konto. 2. Bo masz tak ustawione przy wygaszaczu ekranu. 3. Mozliwe Ekran powitalny wyłacza sie w kontach uzytkownika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Ekran powitalny wyłacza sie w kontach uzytkownika. gdzie to dokladnie jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 ZMIEŃ SPOSÓB LOGOWANIA LUB WYLOGOWANIA UŻYTKOWNIKÓW. Tego sie nie da nie zauważyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 ZMIEŃ SPOSÓB LOGOWANIA LUB WYLOGOWANIA UŻYTKOWNIKÓW. Tego sie nie da nie zauważyć.:oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 U mnie tez to samo. Wlaczylo sie logowanie do systemu, choc z komputera korzystam sam oraz wylogowuje sie podczas dluzszej przerwy. Wszystko mozna ustawic w Panelu Sterowania, w aplecie Konta uzytkownikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Wszystko mozna ustawic w Panelu Sterowania, w aplecie Konta uzytkownikow. Hmmm odznaczylem zeby sie nie pojawialo okno powitania to teraz pojawia sie okno logowania w szacie graficznej z win2000 ! Co jest ? Co robie zle ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 [Panel Sterowania] [Konta uzytkownikow] [Zmien sposob logowania lub wylogowywania uzytkownikow] gdy juz tam wejdziesz zaznacz pierwsza opcje oraz (jezeli chcesz) te druga... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 [Panel Sterowania] [Konta uzytkownikow] [Zmien sposob logowania lub wylogowywania uzytkownikow] gdy juz tam wejdziesz zaznacz pierwsza opcje oraz (jezeli chcesz) te druga... my sie chyba nie rozumiemy ja niechce okna powitalnego ! a ty piszesz mi zebym zanaczyl opcje "uzych ekranu powitalnego" a kty niemam zaznaczonej tej opcji to mi sie wlancza logowanie takie jak w win 2000 A ja chce zeby bylo tak jak zaraz po zainstalowaniu winxp ( mam wylaczony komp naciskam power na stacji no i komp tam liczy ramy te <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly i (UWAGA teraz!): Chce zeby sie odrazu wlaczyl do windowsa i zeby nie musil klkac ok itp ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 O kur*a!!! Zrobiles to, co ci napisalem? Bo chyba nie! Jestes jedynym uzytkownikiem systemu? Jezeli tak, to zaznacz te opcje i nie bedzie tego ekranu... A jak nie pomoze, to pisz do Microsoftu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...