marcellus Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Na nowo zainstalowanym systemie (WinXP) nie mialem wlaczonego DMA dla CD-ROMu.OT: Gdzie w XP byla ta opcja ad. DMA?... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 hm niezłe, niezłe ;) Roznicy w dzwieku nie bardzo odczwam ale jest spoko.. zostawiam go. NAwet na moim sprzeciorze działa ładnie z ta nową skorką wiec jest niezle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 OT: Gdzie w XP byla ta opcja ad. DMA?...W menadzerze urzadzen pod kontrolerami IDE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kag Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 to ze 5>3 to pewne ale co do porownania do 2.91 to sobie jeszcze zdania nie wyrobilem, ale jak na razie ma duze szanse na przetrwanie na moim hdd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 OT: Gdzie w XP byla ta opcja ad. DMA?...W menadzerze urzadzen pod kontrolerami IDETak tez myslalem, tylko ja albo jestem slepy, albo tego nie mam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 IDE ATA/ATAPI controllers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 IDE ATA/ATAPI controllersczyli jestem slepy... eh :wink: Dzieki za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 do foobara to tego 'czegos' nawet nie porownujcie nullsoft stracil jednego z najlepszych programistow i zamiast tworzyc lepszy modul dzwikowy poszedl w idiotyczne wodotryski jak chocby odtwarzacz filmow czy coraz 'piekniejszy' wyglad jakosc dzwieku jest nieporownywalna winamp5 -> dev/null/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 ... a jest do tego jakieś spolszczenie :) :?: Ja wrzuciłem polską wersje z wersji 2.92 i działa. Nie przetłumaczone są tylko funkcje których w 2.9x nie było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Czy ktos wie czy jest dostepna taka opcja jak: Crossfade (nakladanie utworow na siebie)??? Ja jej nie widze Moze jestem slepy:) Dzieks :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 fajny ten winamp ja nie rozumiem tylko jednej rzeczy, gdzie sie podziała 4-ta część? :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kane81 Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 fajny ten winamp ja nie rozumiem tylko jednej rzeczy, gdzie sie podziała 4-ta część? :lol: :lol: :lol: Nigdzie się nie podziała. 5 to 2+3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 tia, działanie 2-ki i wygląd 3-ki (i skiny z 3-ki działają...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 fajny ten winamp ja nie rozumiem tylko jednej rzeczy, gdzie sie podziała 4-ta część? :lol: :lol: :lol: Nigdzie się nie podziała. 5 to 2+3. aaaaaa to interesujący sposób rozumienia kolejności :-) następny będzie 10 (2+3+5) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 fajny ten winamp ja nie rozumiem tylko jednej rzeczy, gdzie sie podziała 4-ta część? :lol: :lol: :lol: Nigdzie się nie podziała. 5 to 2+3. aaaaaa to interesujący sposób rozumienia kolejności :-) następny będzie 10 (2+3+5) Nastepny będzie pod 64 bitowy windows i będzie od razu skok do winamp64 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@KER Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 fajny ten winamp ja nie rozumiem tylko jednej rzeczy, gdzie sie podziała 4-ta część? :lol: :lol: :lol: Nigdzie się nie podziała. 5 to 2+3. aaaaaa to interesujący sposób rozumienia kolejności :-) następny będzie 10 (2+3+5) Nastepny będzie pod 64 bitowy windows i będzie od razu skok do winamp64 :D Nie znasz sie :) 64*(2+3+5)=WinAmp 640 ;p :twisted: :twisted: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...